Stelian Ion publică documentele medicale din dosarul ANL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stelian Ion publică documentele medicale din dosarul ANL
Politică 18 August 2020 / 09:07 555 accesări

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa, a publicat documentele din dosarul ANL care i-au adus o garsonieră ANL într-un cartier periferic, apoi un schimb avantajos în Faleză Nord, una dintre cele mai râvnite zone ale Constanţei, pe malul mării.

Deputatul a postat pe Facebook inclusiv actele medicale care au intrat la dosar.

Răspund și prin această conferință de presă seriei de atacuri murdare pornite împotriva mea de grupurile de interese care vor să mențină orașul Constanța în subdezvoltare și sub influența nefastă a PSD.

Stelian Ion a ţinut luni, 17 august, conferinţa de presă chiar în faţa locuinţei sale ANL din cartierul Faleză Nord.
Candidatul USR-PLUS a purtat un dialog cu doi reprezentanţi ai presei, care activează în Bucureşti şi care au publicat articole despre garsoniera deputatului.
După conferinţă, Ion, care este candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţei, a publicat pe Facebook documentele (unele dintre ele) care i-au adus un punctaj eligibil în clasamentul ANL, inclusiv acte medicale, însoţite de o postare explicativă.

Constanţa este un oraş captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar.
Aceste grupări pun acum la bătaie milioane de euro şi toată influenţa politică şi economică pe care o au.
Pentru că unii ştiu că, odată ajuns acolo, voi descoperi ilegalităţi colosale, în vreme ce alţii vor să pună mâna pe oraş pentru a-l trece de la un grup de interese, la propriul lor grup de interese.
Constat că sunt cel mai atacat candidat din ţară la alegerile de acum şi asta îmi demonstrează două lucruri: că stau foarte bine în sondaje şi că aceşti inşi se tem foarte tare de mine. Au şi de ce. Într-un interval de trei zile, au apărut în Newsweek mai multe articole, promovate cu bani, prin care se încearcă acreditarea ideii că, acum 16 ani, mi-aş fi inventat un handicap şi aş fi săvârşit fapte penale pentru a obţine repartizarea unei locuinţe ANL.
În vreme ce ştirea despre respingerea proiectului USR pentru confiscarea extinsă a averilor dobândite prin săvârşirea unor infracţiuni a avut în ultimele zile doar 12 preluări în mass media, subiectul fabricat şi livrat către Newssweek a fost preluat de peste 120 de publicaţii online şi în peste 20 de emisiuni TV. Despre tranzacţiile dubioase ale lui Făgădău cu terenuri retrocedate ilegal nimic, nicio campanie din partea Newsweek, a mai declarat candidatul USR.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1153 secunde