Stelian Ion: Soluţiile din memorandumul privind salarizarea nu au fost considerate bune pentru sistemul judiciar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Stelian Ion: Soluţiile din memorandumul privind salarizarea nu au fost considerate bune pentru sistemul judiciar

Justiție 06 Aprilie 2021 / 18:43 2531 accesări
Foto: facebook, Stelian Ion

Foto: facebook, Stelian Ion

Ministerul Justiţiei a considerat că soluţiile din memorandumul privind principiile salarizării nu au fost cele mai bune pentru sistemul judiciar, dar aceste prevederi vor fi analizate foarte atent şi "obstacolele" pot fi depăşite, a declarat, marţi, ministrul Stelian Ion.

"În justiţie sunt foarte multe probleme legate de legislaţia actuală, de propunerile care sunt tot discutate de foarte mult timp. Acele soluţii din acel memorandum analizate de direcţiile din cadrul Ministerului Justiţiei nu au fost considerate unele bune pentru sistemul judiciar.

Acestea au fost motivele pentru care am avut acel punct de vedere. O să analizăm foarte atent aceste prevederi, pot fi depăşite aceste obstacole", a afirmat Stelian Ion, la Parlament, întrebat care sunt motivele pentru care Ministerul Justiţiei a dat aviz negativ la memorandumul privind principiile salarizării.

În 17 martie, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că în şedinţa de guvern a fost adoptat în primă lectură un memorandum privind salarizarea, în baza căruia toate ministerele vor trebui să prezinte propria viziune în privinţa salarizării în sistemul public.12
Pagina a fost generata in 0.1831 secunde