Steven Pienaar este noul jucător al echipei Sunderland

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Steven Pienaar este noul jucător al echipei Sunderland
19 August 2016 / 17:02 185 accesări 0 comentarii

Clubul englez Sunderland, la care a evoluat şi internaţionalul român Costel Pantilimon, a anunţat prin intermediul site-ului oficial, transferul mijlocaşului Steven Pienaar, în vârstă de 34 de ani, care a semnat un contract valabil pentru un sezon.

Steven Pienaar a evoluat în sezonul trecut pentru Everton şi a fost transferat de Sunderland din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul sud-african a fost dorit de noul manager, David Moyes, pe Stadium of Light.

Pienaar, care a mai evoluat la Borussia Dortmund sau Tottenham Hotspur, a avut doar şase apariţii în sezonul trecut pentru Everton, din cauza mai multor accidentări succesive. Mijlocaşul a semnat cu Sunderland, un contract valabil până la finele sezonului 2016-2017.

Dacă Pienaar a fost transferat de Sunderland, fundaşul Younes Kaboul va părăsi formaţia pregătită de David Moyes, informaţie confirmată pe site-ul oficial al clubului, care a acceptat oferta venită de la Watford

"Younes Kaboul a vorbit cu managerul David Moyes în acest zile, exprimându-şi dorinţa de a pleca de la club din motive personale. Clubul a acceptat solicitarea din partea impresarului lui Kaboul de a discuta cu Watford. Un acord a fost deja stabilit între cele două cluburi, iar jucătorul este liber să se transfere la Watford."

Younes Kaboul va fi coleg la Watford cu portarul român Costel Pantilimon.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1819 secunde