Telegraf Online - Culinar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Culinar

Cum să pregătești checul la metru?
10 februarie 2016 Cum să pregătești checul la metru?

Dacă vă e poftă de un desert și gustos, și aspectuos, puteți încerca această rețetă de chec la metru, prezentată pe site-ul antena3.ro. Pentru checuri aveți nevoie de 6 ouă, 300 grame de zahăr, 200 grame de făină, 30 ml de ulei, o linguriță de praf de copt, o lingură de suc de portocale, 4 - 5 ...

0 comentarii
Rețeta rapidă de tort kranț! Incredibil de gustoasă!
4 februarie 2016 Rețeta rapidă de tort kranț! Incredibil de gustoasă!

Pentru mulți români, tortul kranț este considerat unul dintre deserturile copilăriei. Vă prezentăm astăzi o rețetă clasică de tort kranț, care se pregătește foarte ușor și poate să vă îndulcească ziua și să vă ducă cu gândul la copilărie. Pentru blat, aveți nevoie de 8 ouă ...

0 comentarii
Cum poți pregăti supa cremă cu somon afumat!
3 februarie 2016 Cum poți pregăti supa cremă cu somon afumat!

Dacă, de obicei, somonul este pregătit la grătar sau la cuptor, vă propunem o rețetă de supă cremă de somon afumat, aromată și hrănitoare. Pentru a o pregăti, aveți nevoie de 300 de grame de somon afumat, două cepe medii, un morcov, un ardei gras mic, 5 căni sau 1,25 litri de apă, piper, sare și ...

0 comentarii
Cum poți să pregătești rapid tzatziki la tine acasă?
31 ianuarie 2016 Cum poți să pregătești rapid tzatziki la tine acasă?

Dacă sunteți amator al bucătăriei grecești, cu siguranță ați mâncat măcar o dată tzatziki. Folosit ca sos sau salată, preparatul cu specific grecesc este foarte ușor și răcoros, așa că este preferat ca garnitură pentru fripturi sau la souvlaki. Vă prezentăm astăzi o rețetă ușoară pentru a ...

0 comentarii
Cum poți pregăti cei mai populari biscuiți cu ciocolată
27 ianuarie 2016 Cum poți pregăti cei mai populari biscuiți cu ciocolată

Poate una din gustările preferate ale celor mici și ale celor mari, vă prezentăm astăzi o rețetă de biscuiți cu fulgi de ciocolată aromați care pot fi consumați oricând ca o gustare dulce și se pot păstra fragezi mai bine de o săptămână dacă sunt ținuți în cutii închise ...

0 comentarii
Chinezii au inventat... ketchup-ul fără roșii în Evul Mediu
19 ianuarie 2016 Chinezii au inventat... ketchup-ul fără roșii în Evul Mediu

Chiar dacă pare greu de crezut, în special pentru că la ora actuală cei mai mari consumatori sunt americani, prima variantă de ketchup, fără delicioasele roșii în compoziție, își are originea în China medievală. În Evul Mediu era un amestec pe bază de pește fermentat în ...

1 comentariu
Pregătește-ți în câteva minute o pizza la tigaie!
10 ianuarie 2016 Pregătește-ți în câteva minute o pizza la tigaie!

Dacă sunteți printre cei care ar mânca pizza cu orice ocazie, rețeta de astăzi vă va convinge că o puteți pregăti rapid, mai ușor decât v-ați fi închipuit. Vă prezentăm o rețetă de pizza la tigaie, foarte utilă dacă nu aveți un cuptor funcțional, mai ales dacă vă doriți să vă ...

0 comentarii
Încearcă o altfel de omletă pentru micul dejun!
8 ianuarie 2016 Încearcă o altfel de omletă pentru micul dejun!

Dacă vreți să mâncați ceva rapid și consistent de dimineață sau chiar și la prânz, puteți să încercați această rețetă de frittata, o rețetă soră a omletei. Vă prezentăm astăzi rețetă de frittata cu șuncă și legume congelate, însă pentru a pregăti această rețetă ...

1 comentariu
Rețeta de ciocolată caldă de care te vei îndrăgosti!
5 ianuarie 2016 Rețeta de ciocolată caldă de care te vei îndrăgosti!

Ceaiurile, ciocolata caldă și vinul fiert sunt băuturile perfecte în aceste zile friguroase când tot ce ne dorim este să stăm la căldură și să ne relaxăm. Vă prezentăm o rețetă de ciocolată caldă cremoasă italiană, care vă va face mai frumoase după-amiezile și de care vă veți ...

0 comentarii
Rețetă pentru zilele friguroase: supă-cremă de ardei copți
3 ianuarie 2016 Rețetă pentru zilele friguroase: supă-cremă de ardei copți

Sărbătorile au trecut și, după atâtea zile în care mesele au fost încărcate de mâncare care mai de care mai gustoasă, dar și destul de greu de digerat, organismul are nevoie de o perioadă de repaus. Vă propunem astăzi o rețetă de supă-cremă de ardei copți, ușoară și foarte ...

0 comentarii
Aperitiv cu somon afumat și avocado pentru noaptea de Revelion
29 decembrie 2015 Aperitiv cu somon afumat și avocado pentru noaptea de Revelion

Dacă vrei să te strecori în Noul An precum peștele prin apă, ar trebui ca în noaptea de Revelion să nu îți lipsească preparatele din pește de pe masa de sărbătoare. Vă prezentăm astăzi o rețetă de aperitiv elegant cu somon afumat, avocado și cremă de brânză cu care vă puteți ...

0 comentarii
Un desert ultrarapid!
24 decembrie 2015 Un desert ultrarapid!

După o masă copioasă de Crăciun, ce poate fi mai bun decât un desert răcoritor? Vă prezentăm o rețetă ultrarapidă de salată de fructe. Aveți nevoie de doar 2 mere, 2 - 3 piersici sau nectarine (acum se găsesc toate fructele în marile magazine), 2 banane, înghețată de vanilie și ...

0 comentarii
Ce restaurante din România se află în topul celor mai bune 1.000 din lume
21 decembrie 2015 Ce restaurante din România se află în topul celor mai bune 1.000 din lume

Patru restaurante din București, respectiv Beca's Kitchen, Zexe Zahana, Le Bistrot Francais și Joseph by Joseph Hadad, apar pe lista celor mai bune 1.000 de restaurante din lume, potrivit „La Liste“, se arată într-un comunicat al Ambasadei Franței la București. „La Liste“, care ...

0 comentarii
Iubești ciocolata? S-a deschis primul magazin Leonidas la Constanța
21 decembrie 2015 Iubești ciocolata? S-a deschis primul magazin Leonidas la Constanța

Ciocolata este poate cel mai apreciat dulce atât pentru copii, cât și pentru adulții care doresc să își îndulcească zilele cu gustul său fin. Constănțenii care vor să se răsfețe cu praline de ciocolată de cea mai bună calitate sau cei care caută un loc liniștit în care să ...

8 comentarii
Cum arată cel mai frumos brad viu, împodobit cu ciocolată
18 decembrie 2015 Cum arată cel mai frumos brad viu, împodobit cu ciocolată

În fiecare an, iubitorii naturii susțin că brazii trebuie să rămână în păduri, iar de Crăciun ar trebui împodobiți brazi artificiali, în timp ce în tabăra cealaltă sunt persoane care spun că Sărbătorile fără mirosul cetinei de brad nu sunt complete. Maestrul ...

0 comentarii
Surprinde-ți invitații cu aceste aperitive pe masa de Crăciun!
15 decembrie 2015 Surprinde-ți invitații cu aceste aperitive pe masa de Crăciun!

Vin Sărbătorile de Iarnă, iar gospodinele se gândesc deja la meniul cu care își vor întâmpina oaspeții în ziua de Crăciun. Vă prezentăm astăzi o rețetă de aperitiv elegant și gustos - terine cu roșii și brânză - cu care vă puteți impresiona invitații, de pe site-ul ...

0 comentarii
Târg de prăjituri pentru un Moș Crăciun mai bun
7 decembrie 2015 Târg de prăjituri pentru un Moș Crăciun mai bun

Asociaţia „Zâmbet pentru Suflete” derulează un nou eveniment din cadrul Campaniei „Prăjiturim pentru un Moș Crăciun mai bun”, care se va desfășura în Maritimo Shopping Center în perioada 15 decembrie - 5 ianuarie. Pe 18 decembrie, în incinta centrului comercial va ...

0 comentarii
Fursecuri de Crăciun, pentru mari și mici. Vezi cât de simplu se prepară!
6 decembrie 2015 Fursecuri de Crăciun, pentru mari și mici. Vezi cât de simplu se prepară!

Fursecurile frumos decorate pentru Crăciun sunt o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vă propunem o rețetă simplă de fursecuri pe care le puteți decora după bunul plac, iar apoi le puteți oferi celor dragi. Pentru aproximativ 20 de fursecuri aveți nevoie de 225 de ...

0 comentarii
Rețete străvechi: „Șalăul Doamna Casei” și „Pâine de migdale”
3 decembrie 2015 Rețete străvechi: „Șalăul Doamna Casei” și „Pâine de migdale”

„Șalăul Doamna Casei” și „Pâine de migdale” sunt două reţete foarte vechi, de peste 100 de ani, şi deosebit de apreciate la acea vreme, care au fost publicate în „Carte de bucătărie - 1.501 feluri de măncări” (1935), cu o prefață de Constantin Bacalbașa, şi ...

0 comentarii
Cum pregătești rețeta de Furnici în copac
2 decembrie 2015 Cum pregătești rețeta de Furnici în copac

Dacă sunteți amator de mâncare chinezească, cu siguranță ați încercat măcar o dată o porție de Furnici în copac în restaurantele chinezești. Dacă gustul tăițeilor de orez cu carne v-a plăcut, ați putea să pregătiți și acasă acest preparat, care este destul de ușor de ...

0 comentarii
Pagina a fost generata in 0.1476 secunde