Stradă blocată în municipiul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stradă blocată în municipiul Constanța
Social 15 Mai 2019 / 10:14 347 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea avariei survenite astăzi, 15 mai 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada IonLahovari din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze circulația pe această stradă, tronsonuldelimitat de străzile D. Bolintineanu și Decebal, în intervalul orar 09,00 - 14,00.Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală.

RAJA SA Constanța prezintă scuze participanților la trafic din zona respectivă și îi asigură că echipele sale vor face tot posibilul pentruremedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conductasub presiune.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2045 secunde