Strategia UE pentru Regiunea Dunării, în atenția Ministerului Turismului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Strategia UE pentru Regiunea Dunării, în atenția Ministerului Turismului

Politică 12 Octombrie 2018 / 08:55 620 accesări

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri. Preluarea Președinției Consiliului UE a fost principala temă abordată.

“Sunt sigur că președinția Consiliului UE nu va face altceva decât să confirme și să întărească imaginea de maturitate pe care o arată România în acest moment. Am dovedit tuturor, cu precădere partenerilor europeni, că turismul este o prioritate pentru Executiv. Măsurile luate în ultima vreme subliniază sprijinul pe care îl acordăm industriei în speranța unei dezvoltări durabile a sectorului turistic. Scăderea TVA la 5%, redevențe zero pentru apele minerale, voucherele de vacanță au fost măsuri care ne-au adus aprecieri atât în țară, cât și la nivel internațional. Sunt bucuros că am obținut sprijinul doamnei comisar european Elzbieta Bienkowska pentru acțiunile României pe perioada Președinției Consiliului UE din 2019. Am invitat-o pe doamna comisar la București la conferința ministerială de la începutul anului viitor care va viza tema turismului sustenabil și la cea de-a doua conferință din Delta Dunării unde vom discuta despre Strategia UE pentru Regiunea Dunării”, a declarat Ministrul Turismului, Bogdan Trif.

De altfel, comisarul european a confirmat prezența la reuniunea din București și a menționat ca nu ar vrea sa lipsească nici de la evenimentul din Delta Dunării.12
Pagina a fost generata in 0.1393 secunde