Street Food Festival blochează mai multe artere din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Street Food Festival blochează mai multe artere din Constanța
Administrație 23 Mai 2019 / 15:47 2240 accesări 0 comentarii

Pasionații de mâncare sunt așteptați în perioada 24 - 26 mai, în Piața Ovidiu, la unul dintre cele mai mari festivaluri ale verii. Pulled pork, burgeri, hot-dogs, frigărui, sandwich-uri sau preparate din bucătăria internațională fac parte din meniul pregătit de organizatori. Cele mai bune foodtruck-uri din România se adună pentru a oferi o paradă a savorilor.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 24 mai, ora 15:00 - 27 mai ora 12:00, se vor bloca următoarele artere de acces: strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir; strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș; strada Sulmona la intersecția cu bulevardul Tomis; strada Sulmona la intersecția cu strada Traian; strada Sulmona la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân; strada Revoluția din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului; strada Arhiepiscopiei la intrarea în Piața Ovidiu. Primăria Constanța precizează că măsurile de siguranță completează Regulamentul de acces în zona peninsulară.

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.17 secunde