STRIGĂTOR LA CER! Primăria Constanța umilește o instituție a statului!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
STRIGĂTOR LA CER! Primăria Constanța umilește o instituție a statului!
Administrație 14 Septembrie 2017 / 12:59 4327 accesări 6 comentarii

Primăria Constanța umilește o instituție a statului! După ce primarului Decebal Făgădău a primit o invitație la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, în contextul locurilor de joacă din municipiu - pericol public, fără a o onora, șeful CJPC, Horia Constantinescu, a mers personal la Primărie pentru a rezolva problema. Aici, stupoare:„în incinta Primăriei Constanța am fost întâmpinat de domnul viceprimar Răsăuțeanu, care mă roagă să fac o cerere și pe care o va valida ulterior?! Este strigător la cer ceea ce se întâmplă! Aici GUVERNUL ROMÂNIEI nu are autoritate!!!!“, a precizat, indignat, șeful CJPC. Și asta, la o zi după ce, în București, într-un loc de joacă, mult mai bine întreținut comparativ cu cele din Constanța, o copilă s-a accidentat grav. S-ar părea că s-a rupt o sfoară de protecție de la unul dintre leagăne. „Pot muri copii, pot să se accidenteze, pot suferi din cauza lipsei unor condiții civilizate de joacă, primăria se opune soluționării!“, a adăugat comisarul șef adjunct al CJPC Constanța.

Citește și:

Spațiile de joacă, un REAL PERICOL. Primarul Făgădău, atenționat de CJPC!

ALERTĂ! Și-a fracturat coloana la un loc de joacă

Și locurile de joacă din Mangalia sunt „praf“. Primarul, chemat la CJPC!

6 comentarii

primaria 14:28:34 / 14 Septembrie 2017
cine?

Primăria sau închipuitul de Făgădau???!!!

Nick 14:34:40 / 14 Septembrie 2017
fagadau inseamna crasma proasta

Ce-i, magazinere? Te temi sa dai ochii cu Constantinescu? Nu e Nicusor, speriatule! E Horia!

Desconsideratul 16:39:45 / 14 Septembrie 2017
DERBEDEII POLITICI !

Dacă ați votat astfel de oameni, adică pe făgădău decebal care abia abia a câștigat voturile necesare pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Constanța, constănțeni dacă veți mai vota asemenea hoți și șarlatani, să nu vă mai întrebați de ce nu face nimic, absolut nimic, așa ceva se întâmplă din motive bine înțelese, acești oameni așa ceva fac, profită de naivitatea, mai bine spus prostia celor care se bucură de o amăgire, un : abonament ratc, un tichet pentru alimente și ce mai oferă, ori promite un astfel de făgădău decebal și după aia : mizerie cât cuprinde peste tot, reabilitarea podurilor începută și lăsată "baltă", pasajele subterane sunt într-o stare jalnică, parcurile și locurile de joacă degradate, asfaltul stradal este o batjocură, parcul auto este deplorabil, în autobuze și microbuze este o mizerie de nedescris, ce să mai zicem, că vorbim de pomană, în van, pentru că nimeni, nu ne ascultă, nu ne ia în seamă, ca să ne dăm seama ce oameni sunt cei votați de noi, prostimea acestui oraș, care oraș a devenit o imensă ghenă de gunoi, unde rromii mizerabili, fac ce vor și sfidează românii pur și simplu, ca și mizerabilii, derbedeii, destrăbălații din politică : psd-ști, pnl-iști, pmp-ști și ce or mai fi ! Autobuzele promise în campania electorală, au fost fantezii electorale ale lui făgădău decebal și psd-ului constănțean, făgădău decebal, trăiește într-o minciună continuă !

nazi 01:27:34 / 15 Septembrie 2017
opinie

Închideți unitatea până la remedierea deficiențelor.

Edili sefi platiti din banii nostrii 04:30:11 / 15 Septembrie 2017
e jale la urbanism si la autorizatii de constructii isi bat joc de noi

Indrum toti cei care au termene depasite la urbanism si autorizatii de constructii SA DEA PRIMARIA IN JUDECATA

Mihai 09:29:33 / 15 Septembrie 2017
Cvalerul dreptatii

Cavalerul dreptatii a mers personal la primarie, cu o gramada de ziaristi dupa el, ca sa il fotografieze la intrarea in primarie.:)) Asta e un ipocrit infect care doar incearca sa isi faca imagine, il doare pe el fix undeva de locurile de joaca. A trecut vara, acum a gasit altceva ca sa incerce sa isi faca imagine. Ia sa vedem, merge si la CRistian Radu asa? Are tupeul asta? Ca ii da ala un sut de ajunge pana la Varna.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.5101 secunde