Studenții și profesorii de la Arte joacă, sâmbătă, la Godot Café

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Festivalul Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot“ Studenții și profesorii de la Arte joacă, sâmbătă, la Godot Café
Cultură 10 Iunie 2016 / 17:51 494 accesări 0 comentarii

Profesorii și studenții Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” au mari emoții, la final de săptămână. Nu din pricina examenelor, ci pentru că se pregătesc de întâlnirea cu publicul din Capitală. Ei vor participa cu spectacolul „Hades și Persefona: o legendă despre tenebre și lumină” la cea de-a treia ediție a Festivalului Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot”, care se desfășoară în perioada 6-12 iunie 2016, la Godot Café-Teatru. Spectacolul artiștilor de la „Ovidius”, având regia și concepția artistică semnate de prof. univ. dr. Daniela Vitcu Hanţiu și conf. univ. dr. Alina Cristea, este programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 10.30.

Vor prezenta tulburătoarea poveste de dragoste inspirată din mitologie studenți talentați, dar și profesorii lor: Cosmin Adrian, Bianca Gologan, Iuliana Gorovei, Radu Niculescu, Dana Cojan, Mirabela Moroşanu, Eduard Vacariu, Ionuţ Rusu, Diana Vieriu, Loredana Adăscăliţei, Vlad Fiu, Diana Orezeanu, Abdul Cair Latip, Catinca Hanțiu, Antonia Teodora Ungureanu și Iulian Marinescu. Coregrafia este realizată de lect. univ. Stela Cocârlea. Spectacolul are la bază un scenariu adaptat, după un text de Alexandru Mitru, de conf. univ. dr. Alina Cristea, cea care semnează și ilustrația muzicală originală. Acompaniamentul ritmic la tobe este asigurat live de Ionuţ Micu. Din echipa care contribuie la succesul spectacolului mai fac parte: Alexandru Şerbănescu (foto și video) și Alexandru Neş (sunet).

Festivalul Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot”, cu logo-ul „Nu juca un rol, joacă-te cu un rol!”, este organizat de Facultatea de Arte a Universității „Hyperion” din București, în parteneriat cu Godot Café-Teatru.

Citește și:

Constanța se pregătește de festival antic - „Miturile cetății“

„Hades şi Persefona“, la Festivalul Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot“

Tomitanii sărbătoresc „Primăvara Artelor” cu legende olimpiene

„Hades şi Persefona: o legendă despre tenebre și lumină“, la Aulă

Studenții și profesorii de la Arte au dansat pentru copiii din centrele de plasament

„Primăvara Artelor“ continuă la Constanța

„Primăvara artelor“ începe pe 31 martie cu „Hades şi Persefona: o legendă despre tenebre şi lumină”Pagina a fost generata in 0.1725 secunde