Studio session cu trupa Golan, în clubul Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Studio session cu trupa Golan, în clubul Doors

Divertisment 13 Octombrie 2015 / 14:03 1999 accesări

Cei care doresc să petreacă sfârșitul de săptămână în compania prietenilor, ascultând muzică bună, sunt invitați vineri, 16 octombrie, de la ora 23.00, în clubul Doors din Constanța. Aici vor participa „la un studio session cu trupa Golan, o combinație live de instrumente și procesoare, o construcție a unui track live cu spectatori”, după cum susțin organizatorii. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

„Golan reprezintă un proiect inedit pentru România, care încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuție, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic”, mai spun organizatorii.

Golan înseamnă: Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo. Trupa înființată în 2013 a avut o ascensiune rapidă pe scena muzicii electro din România.Absolvent de Conservator, Alex Burcea cântă la pian, flaut, percuţie, trompetă şi nenumărate alte instrumente, care pot fi descoperite în compozițiile trupei Golan. Producător cu un nume solid în România, Mihai Ristea este responsabil de multe hituri care au fost prezentate la posturile de radio şi TV. Despre al treilea membru al formației, Ernesto Esneldo, se spune că este un muzician profesionist, care în concerte dă sarea şi piperul live-ului marca Golan.

Câștigătoare a premiului „Best Electro” oferit de revista „Sunete”, Golan a ajuns rapid pe primul loc în topurile muzicale. Debutul său internațional a fost înregistrat în iulie 2015, la Open'er Festival în Gdynia, Polonia.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1422 secunde