Studio20 Constanța caută modele! Iată care sunt cele mai mari avantaje de care te vei bucura!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Studio20 Constanța caută modele! Iată care sunt cele mai mari avantaje de care te vei bucura!

Lifestyle 08 Aprilie 2019 / 13:28 455 accesări

Să fii model într-o industrie atât de promițătoare cum este cea de videochat nu mai e un subiect tabu pentru nimeni. Dincolo de faptul că te vei bucura de o mulțime de avantaje menite să te facă să excelezi în carieră, vei fi recompensată, în funcție de munca depusă, cu extra bonusuri de performanță. Pe scurt: poți avea o viață de lux! Și, pentru că cererea de modele a crescut considerabil, Studio20 Constanța face angajări! Dacă ești tânără, ambițioasă și dornică de muncă, meriți o șansă la cel mai bun studio de videochat!

Studio20 Constanța, cea mai bună opțiune pentru tinere

Format dintr-o echipă tânără și entuziastă, gata să ducă mai departe principiile francizei de succes, Studio20 Constanta își propune să ofere tinerelor o șansă de a deveni independente financiar. Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă, acest studio de videochat de pe litoral este unul dintre cele mai cunoscute din țară și continuă să își mențină statutul. Situat într-una din cele mai bune zone din Constanța, pe strada Luntrașului nr.20, într-o clădire modernă cu 17 camere, Studio20 Constanța este pregătit să întâmpine tinere ambițioase care vor să își schimbe viața în bine.

Dacă te numeri printre ele, iată care sunt principalele avantaje de care te vei bucura alegând o carieră de model!

Câștiguri de 10.000 de dolari

Studio20 Constanța garantează modelelor sale câștiguri de ordinul miilor de dolari dacă acestea dau dovadă de responsabilitate și își propun să își îndeplinească toate obiectivele financiare. Încă din prima lună de activitate, Studio20 Constanța este alături de tinere și le încurajează cu suma standard de 1.000 de dolari, urmând ca aceasta să crească în funcție de performanțe. Din echipa acestui studio videochat atât de cunoscut fac parte modele de top, care se bucură de câștiguri de 10.000 de dolari.

Decoruri luxoase

Pentru ca mediul de lucru să fie cât mai plăcut pentru absolut toate tinerele, Studio20 Constanța pune la dispoziția modelelor camere decorate cu mobilier de cea mai bună calitate, finisaje premium și accesorii de lux, astfel încât activitatea lor să fie desfășurată în cele mai bune condiții. De asemenea, fiecare model are acces la o garderobă impresionantă și la o multitudine de produse de make-up și beauty, astfel încât aparițiile lor să fie impecabile. Nu mai vorbim și de tehnologia de ultimă generație, care include camere de luat vederi, reflectoare performante și microfoane de înaltă calitate.

Suport permanent

La Studio20 Constanța, orice model va beneficia de sprijin permanent din partea trainerilor specialiști. Astfel, fie că ești la început de drum, fie că ai acumulat experiență, echipa de suport îți va sta la dispoziție cu sfaturi și detalii referitoare la cum îți poți îmbunătăți activitatea în ceea ce privește membrii și abordarea glamour, care presupune folosirea tehnicilor de seducție. În plus, tinerele care își doresc să cunoască mai multe detalii despre acest domeniu promițător și nu numai vor beneficia de cursuri gratuite de limbă engleză și cultură generală, astfel încât să își poată îmbunătăți aptitudinile.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Studio20 Constanța le-a pregătit tuturor tinerelor interesate de o carieră fulminantă în industria de videochat. Pentru a le descoperi pe toate, programează-te la un interviu și alătură-te unei echipe dinamice, care se bucură de o vacanță continuă chiar și la locul de muncă!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1843 secunde