Stupid! ANP despre Vişinescu: Nu a fost bătut, a căzut involuntar!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stupid! ANP despre Vişinescu: Nu a fost bătut, a căzut involuntar!
Justiție 09 Octombrie 2018 / 16:10 358 accesări 4 comentarii

Nu a fost bătutu! Şi-a fracturat trei coaste şi are o ruptură de splină din cauza faptului că a căzut din pat. Pare stupid, dar asta ne explică Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP)! ANP a transmis marţi că, în urma unei verificări interne, a rezultat că Alexandru Vişinescu, fostul comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat, transportat la spital cu mai multe fracturi costale şi ruptură de splină, a suferit rănile din cauza unei căzături, nu pentru că a fost bătut. „Urmare verificărilor interne demarate la nivelul unităţii penitenciare sus-menţionate (Spitalul Penitenciar Jilava- n.r.), s-a stabilit faptul că evenimentul supus atenţiei publice s-a produs în urma unei căderi involuntare, rezultat al unui episod lipotimic, în contextul vârstei înaintate şi a istoricului afecţiunilor cronice ale persoanei private de libertate, infirmându-se suspiciunile unei eventuale agresiuni”, se arată în comunicatul remis Mediafax.

Alexandru Vişinescu, în vârstă de 93 de ani, este internat în continuare pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală, acolo unde a fost transportat sâmbătă.

Loading...
loading...

4 comentarii

... 21:32:09 / 09 Octombrie 2018
...

Iata ca sistemul se descotoroseste si de sclavii care se gudurau pe langa el. De aia e bine sa ai principii, caci altfel sfarsesti ca gunoiul asta de visinache

Visinache mic copil...pe lângă... 08:36:32 / 10 Octombrie 2018
Traian și KRUDUTA KOVESI

ĂȘTIA și cu WC JOHANIS sânt adevărații torționari.

Visinache nu a BĂGAT la PUȘCĂRIE... 08:38:53 / 10 Octombrie 2018
OAMENII NEVINOVATI ?

Pe când cei enumerați mai sus......Au făcut cele mai grave încălcării ale drepturilor românilor din istoria României.. NUMAI PROTOCOALELE SECRETE INTERZISE PRIN LEGE.....

Nu e WC JOHANIS...în poza ? 12:54:47 / 12 Octombrie 2018
ASA VA ARĂTA.

.....La PUȘCĂRIE CONDAMNAT pt GENOCID .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2372 secunde