Succes clar pentru naționala masculină de tenis de masă a României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă / Preliminariile CE Succes clar pentru naționala masculină de tenis de masă a României
Sport 23 Noiembrie 2016 / 17:21 379 accesări 0 comentarii
Adrian Crișan a adus punctul final în victoria cu Turcia

Adrian Crișan a adus punctul final în victoria cu Turcia

Naționala masculină de tenis de masă a României a mai făcut un pas spre calificarea la Campionatul European din 2017, după ce a obținut marți a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate în Grupa J a preliminariilor. Elevii antrenorului constănțean Andrei Filiomon s-au impus în fața reprezentativei Turciei, cu scorul de 3-0, într-o partidă disputată la Istanbul. Considerat cel mai în formă jucător român al momentului, Ovidiu Ionescu a trecut greu în meciul de debut de Ibrahim Gunduz, cu 3-2 (11-9, 4-11, 8-11, 11-2, 11-7), Hunor Szocs a mărit diferența după ce l-a învins pe Abdullah Yigenler, cu 3-0 (11-2, 11-9, 11-1), iar Adrian Crișan a pecetluit victoria, impunându-se în fața lui Batuhan Ulucak, cu 3-0 (11-5, 11-5, 11-5).

După primele runde, România ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Cehia, cu 3p, și Turcia, cu 2p. Următorul meci din grupă este programat pe 13 decembrie, între Turcia și Cehia, celelalte două partide urmând să aibă loc anul viitor, Cehia - România, pe 24 ianuarie, și România - Turcia, pe 7 martie.

În întrecerea feminină, România a avut pauză în această rundă, în Grupa B disputându-se partida Turcia - Olanda, încheiată cu victoria oaspetelor cu 3-1. După două runde, clasamentul se prezintă astfel: 1. România 4p; 2. Olanda 3p; 3. Turcia 2p. Atât la masculin, cât și la feminin, prima clasată se califică direct la turneul final, iar a doua clasată susține un baraj.

Citește și:

Dublă victorie pentru naționalele României de tenis de masă

Patru constănțeni la naționalele României de tenis de masă

Medalii europene de bronz pentru Eliza SamaraŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1773 secunde