Succes cu bonus ofensiv pentru Tomitanii Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de Seniori, etapa a 8-a

Succes cu bonus ofensiv pentru Tomitanii Constanța

Sport 11 Martie 2018 / 17:25 705 accesări

Echipa antrenată de Cristian Cojocaru a obținut o victorie fără probleme

Echipa antrenată de Cristian Cojocaru a obținut o victorie fără probleme

Duminică, pe stadionul „Mihail Naca” din Constanța, în cadrul etapei a 8-a din Divizia Națională de Seniori, formația Tomitanii Constanța, ocupanta primului loc în clasament, a învins-o cu scorul de 36-9, la pauză 17-3, pe Bucovina Suceava, obținând și punctul bonus ofensiv. Punctele gazdelor au fost reușite de Boboc și I. Coman, câte două eseuri, Ștefăroi și Alexe, câte un eseu, Lolea, două transformări, și Homiuc, o transformare.

„Un meci greu, cu un adversar care a venit să-și vândă scump pielea la Constanța. Un meci cu multe inexactități, fiind și primul joc oficial din acest an. Urmează un meci la Bârlad, foarte, foarte greu, unde trebuie să câștigăm, pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul echipei constănțene, Cristian Cojocaru.

Au evoluat pentru Tomitanii: G. Popa, Tutunea, Fl. Sasu - Macoveanu, Zaharia - Al. Alexe, Drelciuc, Boboc - Afloare, Lolea - I. Coman, Sola, Cucoș, Ștefăroi - Pădureanu; au mai jucat: Don, Părălește, Tăbuș, Homiuc, Cotiujanu și D. Burlacu.12