Succes pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Succes pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu
Social 03 Noiembrie 2017 / 12:10 3067 accesări 4 comentarii

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a finalizat cu succes cel de-al doilea audit de recertificare a Sistemului de Management al Calităţii implementat, audit efectuat de către organismul de certificare CERTIND, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2008. Cea de-a doua recertificare, cea de anul acesta, a evidenţiat câteva puncte forte de care suntem mândri: permanența orientare către client, preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea proceselor şi serviciilor noastre, entuziasmul şi ataşamentul oamenilor faţă de serviciile pe care le prestează pentru pasageri.

Recunoaşterea venită din partea CERTIND reprezintă un aspect esenţial privind serviciile de calitate prestate în condiții de siguranță și securitate pentru pasageri, deoarece urmăreşte în esență principii precum imparţialitatea, competența și responsabilitate, potrivit unui comunicat al aeroportului.

Loading...

4 comentarii

agarici 13:22:46 / 03 Noiembrie 2017
noaptea mintii

Servicii de calitate la ce, ca nu circula aproape nimic. Miliarde ca sa se prijine unii de pe un picior pe altul. Ati avut o cursa desteapta spre Atena si ati desfiintat-o si pe aia. Bine ca ati bagat cursa de Bruxelles.Citi or pleca din CTa la Bruxelles. Aiureli UE.Zac ditamai dotarile si noi platim. Cu aeroport la nas trebuie sa batem sute de km. pina la Bucuresti.Noaptea mintii.

Constanteanu 15:31:52 / 03 Noiembrie 2017
Aeroportul rusinii!

Tot ce se intampla in Constanta in general si pe MK in special este un paradox.Toate necajitele de orase cu aerport tot au mai mult dec2 curse iarna asa cum are Cta.In Craiova Iasi Bacau Suceava nu mai vorbesc de Timisoara sau Cluj sunt zeci de curse!Cta inconjurata de 5 judete nu poate avea mai mult de 2 curse pe timpul.iernii?E greu de crezut!Cineva nu vrea!Nu vreti sa aflati si sa ne spuneti si npua?

Stefan Ignat 07:09:07 / 05 Noiembrie 2017
Dezamagire totala !!!!!

Avem aeroport in Kogalniceanu si mergem tocmai la Otopeni daca vrem sa calatorim in aproape orice destinatie din Europa sa din lume... De ce oare! !!???? La ce bun poluarea fonica pe care cu totii o suportam? ???? Ar trebui sa se faca mai mult pentru judetul nostru....ne.au luat.o altii inainte! !!

NAVIGATOR 22:51:42 / 06 Noiembrie 2017
Dezastru

Adevarul ca nu vrea Unqu SAM il stim toti. Aeroportul trebuie sa fie disponibil pentru tranzitul americanilor si apoi pentru amaratii de romani.... daca tineti cont de numarul navigatorilor care sunt obligati sa plece in voiaj de la Otopeni si sa umple buzunarele transportatorilor cu microbuze care dau bilete scoase la imprimanta si care fac evaziune de ani de zile si nimeni nu vede. Ce sa mai zic de turismul intern... jalnic promovat si scump si cu cele mai proaste servicii. Nici macar de la bulgari nu invatam ... ce sa mai zic de turci, ne meritam soarta ... nimic nu merge fara spaga ...dinastii, nepotisme, combinatii si comisioane.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde