Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pasiunea suporterilor nu are limite Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!
Sport 19 Decembrie 2017 / 18:17 5460 accesări 6 comentarii

Suporterii SSC Farul au așteptat înfrigurați, la propriu și la figurat, rezultatul licitației

Suporterii SSC Farul au așteptat înfrigurați, la propriu și la figurat, rezultatul licitației

A fost luptă la baionetă pentru palmaresul, sigla și culorile clubului fanion al fotbalului constănțean, FC Farul, la licitația organizată marți, la sediul lichidatorului judiciar. Șase participanți au fost acceptați de CC INSOL SPRL, al șaptelea, Iulius Cristinel Dobroiu, fiind descalificat pentru că nu a respectat termenul de depunere a documentației de participare. Astfel, în cursă au rămas următorii:

1. Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu (l-a reprezentat pe fostul arbitru Constantin Frățilă)

2. ASSCS Farul Constanța (prin reprezentanții săi, Georges Muzaca și Ercal Memet)

3. Dennis Georgian Șerban (au fost prezenți atât fostul fotbalist al Farului, cât și împuternicitul său, Dorin Raicu, fost jucător la Portul Constanța)

4. Eugen Palcu (se pare, interpus al lui Giani Nedelcu, ultimul patron al FC Farul)

5. Elena Tragone

6. Alexandru Dorin Putină (prin împuternicitul său, Ion Gheorghe Draica, fost campion mondial și olimpic la lupte greco-romane)

A fost o dispută aprigă pentru marca și palmaresul fostei echipe FC Farul! S-a pornit de la 3.150 de euro (circa 14.800 de lei) și licitația s-a încheiat în favoarea lui Eugen Palcu, care a licitat 904.450 lei + TVA (aproximativ 1.076.000 lei). Primul s-a retras Dennis Șerban, înscris în luptă, așa cum a declarat, doar pentru cazul în care nu ar fi participat reprezentanții SSC Farul. Au renunțat apoi Elena Tragone și Ion Draica, la 120.000 de lei, iar ceilalți trei au continuat până la 800.000 de lei, când s-a retras firma lui Frățilă. Reprezentanții SSC Farul au renunțat la aproape 900.000 de lei, în favoarea enigmaticului Eugen Palcu. Acesta are termen de 30 de zile să achite suma licitată. Dacă nu va plăti, licitația se anulează și se va organiza o altă licitație.

Citește și:

Bătaie pe palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

SSC Farul, pe locul 2 la jumătatea campionatuluiŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1997 secunde