Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pasiunea suporterilor nu are limite Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!
Sport 19 Decembrie 2017 / 18:17 5416 accesări 6 comentarii

Suporterii SSC Farul au așteptat înfrigurați, la propriu și la figurat, rezultatul licitației

Suporterii SSC Farul au așteptat înfrigurați, la propriu și la figurat, rezultatul licitației

A fost luptă la baionetă pentru palmaresul, sigla și culorile clubului fanion al fotbalului constănțean, FC Farul, la licitația organizată marți, la sediul lichidatorului judiciar. Șase participanți au fost acceptați de CC INSOL SPRL, al șaptelea, Iulius Cristinel Dobroiu, fiind descalificat pentru că nu a respectat termenul de depunere a documentației de participare. Astfel, în cursă au rămas următorii:

1. Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu (l-a reprezentat pe fostul arbitru Constantin Frățilă)

2. ASSCS Farul Constanța (prin reprezentanții săi, Georges Muzaca și Ercal Memet)

3. Dennis Georgian Șerban (au fost prezenți atât fostul fotbalist al Farului, cât și împuternicitul său, Dorin Raicu, fost jucător la Portul Constanța)

4. Eugen Palcu (se pare, interpus al lui Giani Nedelcu, ultimul patron al FC Farul)

5. Elena Tragone

6. Alexandru Dorin Putină (prin împuternicitul său, Ion Gheorghe Draica, fost campion mondial și olimpic la lupte greco-romane)

A fost o dispută aprigă pentru marca și palmaresul fostei echipe FC Farul! S-a pornit de la 3.150 de euro (circa 14.800 de lei) și licitația s-a încheiat în favoarea lui Eugen Palcu, care a licitat 904.450 lei + TVA (aproximativ 1.076.000 lei). Primul s-a retras Dennis Șerban, înscris în luptă, așa cum a declarat, doar pentru cazul în care nu ar fi participat reprezentanții SSC Farul. Au renunțat apoi Elena Tragone și Ion Draica, la 120.000 de lei, iar ceilalți trei au continuat până la 800.000 de lei, când s-a retras firma lui Frățilă. Reprezentanții SSC Farul au renunțat la aproape 900.000 de lei, în favoarea enigmaticului Eugen Palcu. Acesta are termen de 30 de zile să achite suma licitată. Dacă nu va plăti, licitația se anulează și se va organiza o altă licitație.

Citește și:

Bătaie pe palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

SSC Farul, pe locul 2 la jumătatea campionatului

Loading...

6 comentarii

H10 21:56:02 / 19 Decembrie 2017
Vrajeala

Eugen Palcu la puscarie ...sigur nu are banii

Ss 00:05:37 / 20 Decembrie 2017
Personaje de carton

Cine mai e si acest palcu de unde mm a aparut peste noapte ?!

Viorel 07:14:10 / 20 Decembrie 2017
Interesant!

Suma castigatoare este surprinzator de mare pentru mine,probabil o echipa din Liga 3 poate trai linistita un an competional cu ea. Cred ca este interesant daca o va plati, cine este in spatele castigatorului si ce intentie are pe mai departe ca n=o fi cumparat doar sa o puna in vitrina acasa! Nu cred sa fie castigata de Nedelcu pentru ca daca are disponibila suma ar fi putut salva clubul de la falimentul juridic,ca de la cel sportiv n-a reusit. Din toata aceasta licitatie ramane ceve:marca si palmaresul Farului atrage si exista speranta revenirii sportive a clubului. Cred ca este cea mai mare suma licitata pentru un club falimentat din tara,mai mare decat a Rapidului,Petrolului sau U Cluj!!!

CSM FARUL 18:15:12 / 20 Decembrie 2017
CSM FARUL

Bai oameni buni,pt ce atata taraboi si discutii,cand se stie clar ca in cateva zile se va anunta ca din vara se va infiinta CSM FARUL CONSTANTA si toti paduchii de acolo si toti care au visat marea cu sarea vor fii striviti si alungati ca niste sobolani...Nu era clar ca primaria n o sa lase clubul pe mana unor golani de cartier si ca o sa fwca o echipa serioasa si toti lingaii care se bat acum pt putete or sa dispara?Este si firesc sa fie asa !!! Deci nu va mai faceti planuri diabolice ,ca din vara zburati din curtea Farului pt TOTDEAUNA!!!!

BISBOACA 21:53:51 / 20 Decembrie 2017
XXXX

O MARE NU STIU CUM S-AI SPUN MANGLEALA

Alex 12:07:41 / 22 Decembrie 2017
Pentru CSM FARUL

Nu ai dreptate , dacã nu stii , in acest sezon au fost alocati de catre primarie 900.000 Ron pentru echipa de fotbal SSC Farul Constanta .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2081 secunde