Sunset Sea-mphony 2022, un succes

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sunset Sea-mphony 2022, un succes

Cultură 06 August 2022 / 14:00 1073 accesări

Ediția a șasea a evenimentului marca „Sunset Sea-mphony”, care se încheie astăzi, a fost un succes.

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca în parcul Arheologic și pe faleza Cazinoului din Constanța și au fredonat împreună cu membrii trupei cele mai cunoscute melodii din repertoriu.

„Serile din Constanța au devenit mai frumoase pentru cei care au participat la proiectul nostru. Suntem încântați că Sunset Sea-mphony a devenit deja o tradiție. Am muncit din greu la acest proiect, dar satisfacția că Sunset Sea-mphony a devenit un reper pentru viața culturală locală ne face să depășim toate greutățile și să mergem înainte. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru.”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2022” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1705 secunde