Sunt o pisicuţă găsită! Mă cunoaşte cineva?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sunt o pisicuţă găsită! Mă cunoaşte cineva?
Social 12 Septembrie 2018 / 18:53 2159 accesări 5 comentarii

Dragi cititori ai cotidianului Telegraf şi nu numai,

Am fost găsită în zona Universităţii “Ovidius” Constanţa, de pe bulevardul Mamaia. Nu sunt o obişnuită a acestui spaţiu, căci lumea de aici ştie bine fauna locului.

Am până în doi anişori, părul lung şi portocaliu, ochi verzi şi sunt foarte cuminţică, lipicioasă şi ascultătoare. Sunt obişnuită cu statul în casă şi cu mersul cu maşina. Drept urmare dacă vreunul dintre dvs a fost sau este stăpânul meu, vă rog să mă revendicaţi. Îmi este tare dor de un prieten credincios şi mă lipesc de oricine îmi acordă cât de cât atenţie. Sunt manierată şi am suferit destul de tare de foame.

Acum am găsit adăpost în redacţia ziarului Telegraf până când cineva care mă cunoaşte o să mă vrea înapoi.

Dacă aţi pierdut această pisică sau vă este familiară şi puteţi da detalii suplimentare, sunteţi rugat să scrieţi pe adresa de mail a ziarului Telegraf, office@telegrafonline.ro sau să sunaţi la telefon 0730707305.

Loading...

5 comentarii

Mrar 21:34:33 / 12 Septembrie 2018
Felicitari pentru initiativa

Bravo ! Este f simpatica pisicuta , sper ca gasesca stapanii !

Elena 00:21:43 / 13 Septembrie 2018
Pisoi

Iubitorii de animaleDIN Constanta sa distribuie pe Facebook! trebuie sa ii gasim stapan, nu?

Traian 03:58:38 / 13 Septembrie 2018
Opinie

Ati facut un gest "omenesc" oferind putina hrana si unui patruped. N-am nici o idee cine este proprietarul dar eu ma gindesc si la o alternativa. Daca tot ati gasit pisica pe linga Universitate, poate propietarii in mod obisnuit il lasau sa umble mai liber. (asta fara nici cea mai mica intentie de neglijenta). Este o zona si de case pe acolo, iar daca stai la curte, pisica in principiu umbla libera. (va puteti uita si pe la ghiare pt. alt indiciu, chiar si pt. purici eventual daca este sterilizat. Nu se indentifica asa proprietarul, dar e o informatie ajutatoare). Indicat ar fi daca mai treceti prin zona unde l-ati gasit sa lipiti pe undeva si citeva afise. Internetul asta are si el limitele lui. E o probabilitate buna ca poate chiar proprietarul sau altcineva care stie patrupedul sa va contacteze. (in principiu mergi des prin zona respectiva daca ai domiciliul pe acolo). Acuma dvs. poate ati facut si lucrul asta,daca da atunci foarte bine atunci si succes. Oricum ar fi sper sa reusiti sa gasiti si proprietarul.

Casa 08:52:13 / 13 Septembrie 2018
Animale

Natura a lasat vietuitoarele sa traiasca libere afara, nu in pat, pe scaun, canapea...Daca voi credeti ca le faceti un bine tinandu-le in casa, va inselati. In casa sunt mult mai chinuite !

Admin 12:24:10 / 13 Septembrie 2018
Multumim

Multumim tuturor pentru mesaje. Ne sunt utile. Pentru Traian: am cercetat aspectele identificate de dvs. Gherutele nu sunt taiate. Pisica nu e sterilizata. Se vede ca a stat in casa, are un comportament care denota obisnuinte de apartament. Si este obisnuita sa ia pastile. Pentru Casa: si dvs aveti dreptate, dar, dat fiind faptul ca animalul a fost intr-o casa, obisnuit cu oamenii si regulile aferente acelui mediu, este mai bine sa se intoarca acolo unde a fost crescut sau... in alta parte, insa intr-un mediu asemanator. Va spun sincer: mi-a sarit in masina, pe geamul deschis si nu a mai vrut sa se dea dusa :)

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1849 secunde