Sunteţi în Spania şi aveţi nevoie de ajutor? Iată unde puteţi suna!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sunteţi în Spania şi aveţi nevoie de ajutor? Iată unde puteţi suna!

Eveniment 01 Octombrie 2017 / 15:12 661 accesări

Vă aflaţi sau doriţi să mergeţi în Spania? Aveţi mare grijă în aceste zile! Evitaţi pieţele centrale, în care se adună manifestanţii, plecaţi spre zonele unde aveţi de ajuns cu câteva ore mai devreme, întrucât traficul este dat peste cap, şi încercaţi să ocoliţi, pe cât posibil, marile adunări de oameni. Astfel, cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Spania sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă în locurile aglomerate, în contextul demonstraţiilor care au loc în această perioadă. Românii pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Madrid. Această situaţie ar putea genera perturbări ale circulaţiei rutiere şi ale serviciilor de transport în comun în zona Barcelonei şi în împrejurimi, avertizeazăMAE.

La referendumul pentru independenţa Cataloniei de duminică au izbucnitviolențe între votanți și forțele de ordine. Zeci de oameni au fost răniți. Autorităţile spaniole au trimis la Barcelona şi în celelalte oraşe mii de poliţişti şi garda civilă, pentru a opri desfăşurarea referendumului, care e considerat ilegal de guvernul de la Madrid.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Madrid:+34917344004și Consulatului General al României la Barcelona:+34934181535; +34934340220; +34934344223, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanenţă al Consulatului General al României la Barcelona:+34661547853.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1855 secunde