Super concert live DINFIER! Lansarea albumului „DE NEÎNVINS“!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Super concert live DINFIER! Lansarea albumului „DE NEÎNVINS“!
Divertisment 24 Februarie 2017 / 19:33 1303 accesări 0 comentarii

Trupa lansează în premieră primul său album "DE NEÎNVINS"! - 25 februarie în Rockhalle, Constanța, într-un super concert live.

Bogdan Costea - chitară și voce, Corneliu Dacian Belu – chitară, Tibi Duțu – bas, Cosmin Muja – tobe: ei sunt cei din trupa DINFIER, care vor să-și lanseze în premieră noul lor album "DE NEÎNVINS"!, pe 25 februarie în clubul Rockhalle, Constanța, într-un super concert live. În decembrie, trupa a fost invitată să cânte în concertul cunoscutei formații Trooper, împreună cu Stonelight, la Club Doors, Constanța. La acel moment, nu erau gata decât câteva piese din albumul ce se va lansa pe 25 februarie, piese ce au atras publicul și ne fac să așteptăm cu nerăbdare lansarea acestuia. Conform paginii de Facebook a formației, trupa a fost înființată în ianuarie 2016 de către Bogdan, Tibi și Cosmin. La nici o lună de la prima repetiție, băieții deschid concertul de lansare a trupei Bucovina în Constanța. În februarie, este cooptat cel de-al doilea chitarist, în persoana lui Corneliu. În deschidere, îi au invitați pe cei de la Reanimated.

Ne putem bucura împreună cu artiștii de tot albumul sâmbătă, la Rockhalle, Constanța! Suport artiști: 15 lei.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1999 secunde