Supermarket din Belgia, evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Supermarket din Belgia, evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat

Externe 22 Octombrie 2016 / 12:34 392 accesări

Un supermarket din Belgia a fost evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat, relatează agenţia de presă Belga, citată de Reuters.

Individul a intrat într-un magazin din regiunea Chatelineau a oraşului Châtelet, la 50 de kilometri sud de Bruxelles.

Nu există informaţii că acest incident ar fi sau nu de natură teroristă.

DESFĂȘURAREA ACȚIUNII

Trei indivizi inarmaţi cu pistoale Kalaşnikov au jefuit sâmbătă dimineaţa un magazin de bijuterii din centrul comercial Cora Châtelineau, iar forţele de ordine au evacuat supermarketul, relatează dhnet.be.

Un jaf armat a fost comis în incita centrului comercial Cora Châtelineau, au anunţat forţele de ordine. Trei indivizi care purtau cagule şi înarmaţi cu pistoale kalaşnikov au jefuit magazinul de bijuterii "Histoire d'Or".

Potrivit primelor informaţii, aceştia au reuşit să fugă la bordul unui vehicul cu obiectele furate.

Potrivit primelor informaţii, autorii jafului armat au reuşit să fugă. Un perimetru de securitate a fost instituit în incinta cetrului comercial unde majoritatea magazinelor au fost redeschise. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Anterior, presa belgiană anunţa că un supermarket oraşul belgian Châtelet, situat la 50 de kilometri sud de Bruxelles, a fost evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat care ar fi vrut să comită un jaf.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2181 secunde