SUPERSTIŢII: Ce să NU FACI ca să-ţi meargă bine tot anul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
SUPERSTIŢII: Ce să NU FACI ca să-ţi meargă bine tot anul
Lifestyle 25 Decembrie 2017 / 09:20 1318 accesări 2 comentarii

Crăciunul este perioada tradiţiilor, a superstiţiilor şi a obiceiurilor transmise din generaţie în generaţie. În multe zone, s-au păstrat şi superstiţii, reguli pe care spunea străbunii că nu e bine să le încalci, dacă vrei să ai un an mai bun şi mai prosper.

Iată ce să nu faci de Crăciun ca să ai parte de prosperitate şi de noroc în 2018:

Dacă primești oaspeții de Crăciun, nu trebuie să lași vreo femeie să treacă prima pragul ușii, altfel ghinionul se va abate asupra casei tale. Tradiția spune că dacă primul om intrat în casă de Crăciun este bărbat inseamnă bunăstare în anul viitor.

Se spune că de Crăciun nu trebuie să dai cu mătura sau să speli rufe.

De asemenea, nu e bine nici să dai bani cu împrumut. În caz contrar, nu vei avea parte de bani în anul care vine, după cum spun superstițiile.

Este de bun augur că lumânările aprinse în seara de Crăciun ar trebui lăsate să ardă până se sting singure, să nu le stingem noi. O altă tradiție spune că este bine ca masă de Crăciun să rămână întinsă, să nu o strângi, ca să nu atragi ghinionul în casă.

Loading...

2 comentarii

ortodox 12:13:46 / 25 Decembrie 2017
...

Biserica nu accepta superstitiile satanicesti. Cine le respecta, va veni blestemul peste el

NEFTALI 15:00:11 / 25 Decembrie 2017
Cistiguri online

Cistiguri online.Cea mai buna cale.CISTIGA bani acum.Aceasta oportunitate exceptionala este numai pentru oameni seriosi!Profita si tu acum. Info:atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1715 secunde