Surprize de la vreme! Va fi cald pentru această perioadă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Surprize de la vreme! Va fi cald pentru această perioadă!
Vremea 25 Decembrie 2017 / 08:30 440 accesări 0 comentarii

PROGNOZA METEO LUNI, 25 DECEMBRIE: vremea va continua să se încălzească îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei în nordul teritoriului, iar în zona montană vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar izolat și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, ușor mai ridicate în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase se va forma ceață.

La Bucureşti, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARȚI, MIERCURI ȘI JOI: valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în nord, nord-vest și la munte. În zonele joase de relief, mai ales în timpul nopților și dimineților va fi ceață.

În Capitală, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, dar mai ales în timpul nopților și al dimineților va fi ceață.

Taguri articol
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Când se schimbă vremea
Când se schimbă vremea 405 accesări
Pagina a fost generata in 0.248 secunde