Suspect de înşelăciune depistat de jandarmii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Suspect de înşelăciune depistat de jandarmii constănțeni

Eveniment 25 Iulie 2022 / 09:24 616 accesări

Sâmbătă, 23.07.2022, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune, a observat un bărbat în parcarea unui centru comercial din Mangalia, care a avea în mână un dosar şi un chitanţier, cerând bani de la persoanele din zonă.

La vederea patrulei de jandarmi, acesta a devenit agitat şi a încercat să fugă, fapt pentru care acesta a fost oprit de jandarmi şi legitimat.

Jandarmii au solicitat bărbatului detalii despre activitatea desfăşurată, acesta menţionînd că lucrează la o fundaţie de caritate şi colectează fonduri pentru ajutorarea unei fetiţe.

În urma celor declarate de cel în cauză, jandarmii constănţeni au luat legătura telefonic cu fundaţia menţionată, reprezentanţii acesteia comunicând jandarmilor faptul că persoana menţionată nu este angajata fundaţiei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei Mangalia pentru întocmirea actelor de sesizare. Ulterior aceasta a fost predată autorităţilor competente, pentru continuarea cercetărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2442 secunde