Suspectez PNL de masochism. De ce stau alături de Iohannis?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Paleologu, la Costinești: Suspectez PNL de masochism. De ce stau alături de Iohannis?
Politică 15 Septembrie 2019 / 18:09 293 accesări 1 comentariu

Theodor Paleologu a declarat că îi suspectează de „masochism” pe cei de la PNL, deoarece continuă să stea alături de Klaus Iohannis, deşi nu i-a adus la guvernare. Prezidenţiabilul PMP a opinat că şeful statului „a compromis şi tăcerea”. „Pentru PNL, Iohannis a fost o lipeală. El nu are legătură cu liberalismul, cu tradiţia Partidului Naţional Liberal. A fost ca la păcănele, ca la jocurile de noroc, au mizat pe Iohannis şi a mers. De ce a mers? Pentru că lumea nu îl mai voia pe Ponta, de-aia a mers, de-aia am votat Iohannis în 2014,de-aia aţi votat dumneavoastră Iohannis în 2014, nu de dragul lui, ci de oroare de Victor Ponta, de-aia a câştigat cu un milion de voturi în plus, în 2014.”, a explicat Paleologu. Candidatul PMP la prezidenţiale a spus că deşi există aceste probleme în partidul liberalilor, există şi oameni capabili, pe care şi-ar dori să îi aibă alături, în echipă. „Ei merg în continuare pe această formulă, care în fond, e o lipeală. E adevărat că sunt mulţi oameni foarte vii, liberali autentici... (...) Dacă luăm partidul în ansamblul lui, nu merge. Uitaţi-vă la lista pe care au avut-o la europarlamentare, nu merge. Iarăşi au mizat, ca la păcănele, pe ceva, şi anume pe referendum”, a conchis Paleologu. PMP a organizat în acest week-end Şcoala de Vară a organizaţiei de tineret, la Costineşti. La eveniment au fost prezenţi Eugen Tomac, Theodor Paleologu, prezidenţiabilul partidului, Mihail Neamţu, precum şi alţi membri ai formaţiunii. Deşi iniţial fusese anunţat ca participant la eveniment, Traian Băsescu nu a mai ajuns la Şcoala de vară a PMP.

Loading...

1 comentariu

Gane 16:47:20 / 16 Septembrie 2019
Hai , sa fim seriosi !

PNL-ul si-a epuizat energia si mesajul politic toxic odata cu deconspirarea securistilor care au facut si inca mai fac parte din conducerea formala sau informala a acestui conglomerat deja fara doctrina si fara principii demne de luat in seama . Pe de alta parte , partidul asta este unul terminat , minat fiind inca de la reinfiintare , ca si PSD-ul de altfel , de o coruptie ingrozitoare , care a adus pierderi Romaniei de sute de miliarde de dolari , mai ales in perioada USL-ista , cand PSD-isti si PNL-isti asociati in imense afaceri mafiote , au furat tara la greu si au mintit-o ca sa-si permanentizeze hotia . Urmariti cu atentie parcursul PNL-ului si al PSD-ului si veti vedea ca ambele grupari mafiote sunt nefrecventabile si ca atare , sunt destinate disparitiei de pe scena politica , pe termen mediu si scurt . A se vedea ca , ALDE , PMP-ul , PRO Romania si alte mici gasti regatene , sunt colacii de salvare pentru ciracii securisti evadati din PSD-PNL -PNTCD-PDL - , toti insa , fara rezerve , avand origini raioase in FSN-ul KGB-ist al lui Iliescu !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.1706 secunde