Suspectul Severin Krasimirov recunoaşte că a ucis-o pe jurnalista bulgară Marinova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Suspectul Severin Krasimirov recunoaşte că a ucis-o pe jurnalista bulgară Marinova

Externe 19 Octombrie 2018 / 15:59 355 accesări

Un suspect în violarea şi asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, Severin Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, a declarat vineri că el a ucis-o, fără să vrea, relatează The Associated Press, citată de news.ro. Krasimirov, încătuşat şi înconjurat de poliţie, a făcut declaraţii presei la un tribunal unde a compărut în vederea plasării în arest.

"Regret acest lucru atât de mult, nu-mi vine să cred că am făcut-o", a declarat Krasimirov, referindu-se la asasinarea lui Marinova. Avocatul tânărului a cerut ca şedinţa să se ţină cu uşile închise, însă tribunalul de la Ruse a respins cererea. Avocatul a venit la Krasimirov după ce acesta a vorbit cu presa şi i-a spus să nu mai vorbească. Krasimirov a declarat anterior că se afla sub influenţa alcoolului şi drogurilor atunci când s-a certat cu o femeie pe care nu o cunoştea, pe 6 octombrie.

El a spus că a lovit-o peste faţă şi a aruncat-o în boscheţi, dar că nu-şiaminteşte ce s-a întâmplat după aceea.

"Indiferent ce pedeapsă îmi vor da, chiar dacă va fi închisoarea pe viaţă, o voi executa", a răspuns el când a fost întrebat ce pedeapsă crede că merită. Cadavrul jurnalistei a fost găsit la Ruse, în apropiere de Dunăre, pe 6 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, ea a fost violată, lovită în cap şi sufocată. Ei au respins, până acum, ipoteza potrivit căreia jurnalista a fost asasinată în legătură cu activitatea sa, de dezvăluire a corupţiei.

Krasimirov a fost extrădat către Bulgaria miercuri, din Germania, unde locuieşte mama sa. El a fost arstat pe 9 octombrie, în apropiere de Hamburg, în baza unui mandat european de arestare.

Tribunalul regional de la Ruse a dispus ca tânărul să fie plasat în arest preventiv până când va fi judecat de omor şi viol.12
Pagina a fost generata in 0.1888 secunde