Susții Unirea cu Basarabia? Iată unde trebuie să semnezi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Susții Unirea cu Basarabia? Iată unde trebuie să semnezi!
Administrație 12 Iulie 2018 / 19:47 265 accesări 1 comentariu

Începând de vineri, 13 iulie, constănțenii se alătură inițiativei naționale de strângere a unui milion de semnături pentru Unirea cu Basarabia. Chiar și participanții la mitingul aviatic de la Tuzla, Aeromania 2018, vor avea ocazia să semneze pentru proiectul unionist de modificare a Constituției pentru reîntregirea națională. În municipiul Constanța voluntarii campaniei vor strânge semnături, alternativ, în cinci puncte autorizate situate în următoarele locuri: în fața Tomis Mall (strada Ștefan cel Mare), în fața City Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu), în fața Auchan City (Șoseaua Mangaliei), în intersecția Bulevardul Tomis cu strada Soveja (zona Tomis 3) și în fața Cazinoului din Mamaia. Până în prezent s-au strâns 50.000 de semnături din totalul de un milion propus, însă inițiatorii acestui demers se așteaptă ca, odată cu strângerea de semnături în stațiuni și în celelalte județe, numărul susținătorilor să crească exponențial. De altfel, o inițiativă-pilot înacest sens a avut loc în minivacanța de 1 mai, când peste 3.000 de semnături au fost colectate în Vama Veche. Termenul limită de strângere a semnăturilor este sfârșitul anului 2018. Alianța pentru Centenar își propune să modifice Constituția României, în sensul adăugării unui preambul care să prevadă expres ideea reîntregirii naționale, pe modelul Constituției Republicii Federale Germane. Inițiatorii doresc punerea în acord a textului constituțional cu Declarația emisă de Parlamentul României pe data de 27 martie 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Loading...

1 comentariu

Raspopitu 07:57:39 / 13 Iulie 2018
Unirea cu Basarabia

1.Conform unor calcule seci si neghioabe podul cu flori ne va costa 40 miliarde $. 2. Noi vrem (prin absurd) ei vor ? Teoretic daca EI se uita la TV se îngrozesc : o tara unde prostia si hoția domnesc,crimele si violurile ne năpădesc . Singurii care se bucura sunt Ziariștii , cred ca aceste subiecte plac la Nebunie (au vazut filme americane ).

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2431 secunde