Susțin sistemul sanitar! Încep înscrierile pentru premiile COPAC!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Susțin sistemul sanitar! Încep înscrierile pentru premiile COPAC!
Sănătate 14 Iulie 2017 / 17:03 230 accesări 1 comentariu

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (COPAC) din România continuă și în acest an demersul de a încuraja oameni și organizații neguvernamentale care prin eforturile lor susțin sistemul de sănătate. Evenimentul va avea loc în 18 septembrie, la Teatrul Național din București, Sala Pictura. Înscrierile pentru premiile COPAC se vor putea face în perioada 15 iulie - 17 august 2017 trimițând un e-mail pe adresa premii@copac.ro cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaților, după caz. De asemenea, alți colegi, pacienți, medici etc. pot înscrie oameni sau proiecte trimițând un e-mail cu propunerea și argumentele lor.Toate proiectele înscrise trebuie să fi fost derulate în anul 2016. Iată categoriile de premii: Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact; Liderul ONG; Medicul implicat; Asistent medical implicat; Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții; Jurnalism de sănătate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai bună campanie din sănătate; Inovația în sprijinul pacienților; Business în medicină în sprijinul pacienților.

Juriul va face o selecție în urma propunerilor primite astfel încât la fiecare categorie să existetrei nominalizări.Ulterior, juriul va alege câștigătorii la fiecare categorie în parte. Juriul va fi format din personalități din lumea medicală, jurnaliști, reprezentanți ai unor instituții, companii, ONG-uri, care vor analiza toate propunerile și vor decide câștigătorii la fiecare categorie.

În paralel, va exista un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit în urma votului online. Se va putea vota online pe site-ul www.premii2017.copac.ro, începând cu o dată ce va fi anunţată.

”În 2016, la prima ediție, la cele 8 categorii de premii, am primit 56 de înscrieri. În cele două săptămâni de vot, site-ul a întregistrat aproximativ 38.000 de voturi și peste 100.000 de accesări. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţipe adresapremii@copac.ro”, potrivit organizatorilor.

Taguri articol

1 comentariu

propunere 00:24:37 / 15 Iulie 2017
...

Pt. distrugerea sistemului sanitar: comisioanele doctorilor, de la firmele de medicamente

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Începe bacalaureatul!
Începe bacalaureatul! 1361 accesări
Pagina a fost generata in 0.2245 secunde