Sute de mii de bunuri contrafăcute, în Portul Constanţa Sud Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sute de mii de bunuri contrafăcute, în Portul Constanţa Sud Agigea

Eveniment 21 Mai 2019 / 18:20 750 accesări

Poliţiştii de la Transporturi maritime au ridicat sute de mii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 470.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Vrancea.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 585.200 de manșoane de hârtie pentru cornete de înghețată, având inscipționate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 470.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.176 secunde