Sute de motocicliști au participat la un marș de prevenire a accidentelor rutiere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sute de motocicliști au participat la un marș de prevenire a accidentelor rutiere

02 Aprilie 2016 / 15:39 343 accesări

Peste 300 de motociclişti din mai multe judeţe ale Transilvaniei au participat, sâmbătă, la un marş pe străzile din Cluj-Napoca, în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor rutiere cărora le cad victimă motocicliştii.

Paul Sorinca, organizatorul marşului, a declarat că şoferii ar trebui să dea dovadă de mai multă atenţie şi de prudenţă şi să folosească mai des oglinzile retrovizoare şi pe cele laterale.

"Marşul motocicliştilor de la Cluj-Napoca face parte dintr-o campanie de responsabilizare a tuturor participanților la trafic, care are rolul de preveni incidentele şi accidentele rutiere cărora le cad victimă, în special, motocicliştii. Şoferii ar trebui să dea dovadă de mai multă atenţie şi de prudenţă, să fie conştienţi că şi motocliştii există în trafic. Ar trebui să folosească mai des oglinzile retrovizoare, laterale, pentru a observa motocicliştii, bicicliştii sau scuteriştii. La marş participă peste 300 de motociclişti din judeţele Cluj, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Alba, Bistriţa Năsăud şi Braşov”, a spus Sorinca.

Marşul s-a desfăşurat pe traseul Sala Sporturilor "Horia Demian” – Piața Unirii – Bulevardul Eroilor – cartierul Mărăşti – Bulevardul Eroilor, iar la final, în zona Monumentului Memorandiștilor, s-au împărțit şoferilor autocolantelor personalizate, având scopul de responsabilizare, cu mesajul “Atenţie la motociclişti, şi noi existăm în trafic”.

La nivelul judeţului Cluj au loc, anual, zeci de accidente rutiere ale căror victime sunt motociclişti, unele mortale.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1663 secunde