Tabla magnetică poate fi soluția ideală de comunicare pentru firma ta! Iată de ce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tabla magnetică poate fi soluția ideală de comunicare pentru firma ta! Iată de ce!
Economie, Lifestyle 03 Septembrie 2019 / 17:29 754 accesări 1 comentariu

Activitatea fiecărei firme sau organizații și eforturile acesteia de a atinge obiectivele propuse sunt eficientizate decisiv cu ajutorul tehnicilor speciale de comunicare și prezentare, însă instrumentele și dispozitivele folosite în afișare și comunicare joacă un rol la fel de important. Din acest punct de vedere, ședințele, prezentările sau sesiunile de training sunt susținute și completate cu succes de articole de birotică precum planner-ul, flipchart-ul, tabla interactivă, avizierul sau tabla magnetică.

Dintre toate instrumentele de comunicare enumerate mai sus, tabla magnetică este cea mai versatilă, oferind o funcționalitate aparte și caracteristici practice deosebite. Specialiștii în papetărie și birotică de la OfficeClass.ro subliniază faptul că aceste calități propulsează whiteboard-ul în topul preferințelor atunci când vine vorba de transmiterea simplă și eficientă a informațiilor scrise.

În componența unui whiteboard de calitate intră mai multe straturi de materiale feromagnetice acoperite de vopsea specială și combinate cu straturi de carton. Calitățile suprafeței magnetice contribuie, de asemenea, la utilitatea acestui produs de birotică, punând la dispoziția utilizatorilor posibilități de afișare temporară a notițelor sau mesajelor notate pe suport de hârtie.

Dat fiind faptul că reprezintă o metodă practică și eficientă de comunicare, tabla magnetică este utilizată atât în sesiunile de comunicare internă a firmelor și organizațiilor, cât și în prezentarea tehnicilor, ideilor și strategiilor împărtășite pe durata sesiunilor de training sau ședințelor de echipă. Mai mult decât atât, diverse modele de whiteboard sunt folosite tot mai des în instituțiile de învățământ din țara noastră, în special în universități, grădinițe și școli private.

În cazul în care vrei să achiziționezi o tablă magnetică pe care să o poți folosi în ședințe, prezentări sau pe post de avizier magnetic, iată câteva modele de calitate cu caracteristici ce acoperă variate necesități:

Pachet Tablă albă magnetică, 90x150 cm Premium + accesorii: markere, burete, magneți (7 ani Garanție)

Acest pachet disponibil numai pe www.officeclass.ro este special conceput pentru grădinițe, săli de curs și firmele care se află la început de drum. Setul cuprinde:

- tablă cu suprafață magnetică albă rezistentă la zgârieturi cu ramă din aluminiu

- set 4 markere pentru tablă magnetică (negru, albastru, roșu, verde)

- burete pentru ștergere tablă magnetică

- set 3 magneți colorați.

Dat fiind faptul că acest model nu dispune de un suport, în pachet vei găsi toate accesoriile și elementele necesare prinderii pe perete, împreună cu tăvița pentru markere.

TABLĂ MAGNETICĂ SMART PE STAND MOBIL 90X150 cm (calitate Premium 3 ani garanție)+CADOU! (Set 4 markere+burete)

În cazul în care dorești să modifici poziția tablei în sală sau să o poți transporta în orice încăpere va fi nevoie, un stand mobil îți oferă libertatea necesară. Mai mult decât atât, vei putea scrie pe ambele fețe ale tablei, iar standul mobil te va ajuta să afișezi informația de pe fiecare suprafață de scris. Acest pachet include:

- tablă cu 2 suprafețe magnetice albe pentru scriere rezistentă la zgârieturi cu ramă din aluminiu

- tăviță pentru markere

- stativ mobil din aluminiu prevăzut cu 4 roți ce permit rotirea tablei pentru o vizualizare foarte bună din toate unghiurile

- set markere whiteboard cu vârf rotund (culori: negru, albastru, roșu, verde)

- burete pentru whiteboard.

TABLĂ MAGNETICĂ TRIPTICA DE CONFERINȚA PROFESIONAL LEGAMASTER 90x240cm

Pentru companiile care organizează frecvent sesiuni de training pentru angajați sau susțin prezentări complexe, acest model de whiteboard este ideal! Suprafața magnetică este emailată la o temperatură de 800 de grade Celsius, fiind rezistentă la zgârieturi și acizi, motiv pentru care producătorul oferă garanție pentru o perioadă de 25 de ani. Suprafața principală de scris are dimensiunile 90x120cm, iar fiecare dintre cele două părți laterale măsoară 90x60cm, tabla magnetică oferind o suprafață totală de scris de 90x240cm.

Pentru a găsi modelele de mai sus, precum și multe altele care să îți satisfacă precis necesitățile de comunicare și prezentare, intră în categoria de sisteme de afișare și comunicare de pe officeclass.ro și alege în funcție de dimensiune, sistem de prindere și caracteristici speciale varianta potrivită pentru activitățile tale!

Loading...

1 comentariu

Allison Howarts 23:40:41 / 09 Septembrie 2019
Dragoste

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdute 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de rupere 7) Alungă un iubit trecut 8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie 9) doriți să vă satisfaceți iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2024 secunde