Tâlhari de Medgidia! Cum acționau cei trei infractori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tâlhari de Medgidia! Cum acționau cei trei infractori

Eveniment 26 Septembrie 2018 / 09:14 603 accesări

Trei tineri din Medgidia s-au specializat în furtul din locuințe, iar ca o „evoluție“ profesională s-au dedat și la tâlhării. Astfel, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuințe și una de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din Medgidia, bănuite de comiterea faptelor.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în perioada 2 august – 15 septembrie, cei trei tineri ar fi pătruns în șase locuințe din municipiul Medgidia, de unde ar fi șterpelit sume de bani și mai multe bunuri. Totodată, pe data de 27 iulie, tinerii în cauză ar fi deposedat prin violență un bărbat din Medgidia, căruia i-au furat o borsetă în care se aflau un telefon mobil și un set de chei.

Prejudiciul total estimat la aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în mare parte (în jurul a 7.500 de lei) și predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei trei tineri pe bază de ordonanțe, iar la data de 25 septembrie a.c. au fost prezentați Judecătoriei Medgidia care a emis mandate de arestare preventivă pentru fiecare, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.4294 secunde