Tânăr, frumos și ..reținut pentru vânzare de amfetamine și ecstasy la Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr, frumos și ..reținut pentru vânzare de amfetamine și ecstasy la Vama Veche

Eveniment 14 August 2018 / 08:51 1245 accesări

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au constatat în flagrant delict 20 de infracțiunide trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc.

În perioada 10-12 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au organizat o acţiune, având ca scop combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, în zona de sud a litoralului, Mangalia - Vama Veche.

Astfel, în urma acțiunii, polițiștii au constatat în flagrant delict 20 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind înaintate mai multe dosare penale către D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, în care sunt cercetate 17 persoane.

În noaptea de 10 spre 11 august a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat un bărbat, de 24 de ani, din Mangalia, în timp ce ar fi oferit spre vânzare, fără drept, 20 de grame de amfetamină și 10 comprimate ecstasy, în localitatea Vama Veche.

Cel în cauză a fost reținut de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, iar la data de 11 august a.c., Tribunalul Constanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii detrafic de droguri de mare risc.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Poliție 2 Mai- Vama Veche și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1692 secunde