Tânăr reţinut de poliţişti la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr reţinut de poliţişti la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc

Eveniment 20 Septembrie 2023 / 19:17 878 accesări

La data de 19.09.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru savârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat căinculpatul a deținut și comercializat în mod repetat,în cursul lunii septembrie 2023, pe perioada desfășurării unui festival de muzică organizat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța, cantități de drog de mare risc (3-CMC), cu sume cuprinse între 800 și 5.000 lei.

Măsura preventivă a reținerii a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant imediat dupăcomercializarea cantității deaproximativ 18 grame drog de mare risc (3-CMC) pentru suma de 5.000 lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința inculpatului a fost descoperită și ridicată cantitatea de 141,13 grame 3-CMC.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare a preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.Ştiri recomandate

12