Tânăr și cu mandat. A călcat pe bec în Spania

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr și cu mandat. A călcat pe bec în Spania

Eveniment 31 Iulie 2018 / 16:06 380 accesări

Un tânăr de doar 20 de ani a fost depistat la punctul de trecere a frontierei de la Ostrov și întors din drum pentru că avea mandat de arestare european. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Spania, pentru comiterea unor infracţiuni contra patrimoniului.

În data de 30.07.2018, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român C.M., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ilfov, pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Spania, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra patrimoniului.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.12
Pagina a fost generata in 0.2273 secunde