Tânăra rănită în incendiul de la restaurantul Beirut a fost detubată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăra rănită în incendiul de la restaurantul Beirut a fost detubată

Eveniment 01 Ianuarie 2006 / 00:00 704 accesări

Starea tinerei internate la Spitalul de Arşi în urma incendiului produs sâmbătă la restaurantul Beirut din Constanţa este uşor ameliorată, azi dimineaţă a fost detubată şi probabil mâine va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. "Încă expectorează cenuşă, dar sperăm ca evoluţia să fie bună", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală. El a mai spus că tânăra, în vârstă de 19 ani, nu are probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corpului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţii. De asemenea, medicii spun că s-a îmbunătăţit şi starea bărbatului de 40 de ani care s-a intoxicat cu fum în urma incendiului şi care a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa. Acesta este într-o stare mai bună şi ar putea fi externat în zilele următoare.

Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 22.40, flăcările extinzându-se cu rapiditate de la restaurantul cu specific libanez, la un cazinou şi la un pub, aflate în aceeaşi clădire, din centrul Constanţei. În imobilul respectiv, care are două etaje, se aflau, la momentul izbucnirii flăcărilor, câteva zeci de persoane. În urma incendiului, trei tinere în vârstă de 22 de ani, 23 de ani şi 24 de ani au murit, iar fata de 19 ani a fost rănită grav şi transportată cu o aeronavă la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie făcute publice şi primele concluzii ale anchetelor declanşate în acest caz, iar pompierii speră să poată depista şi cauza probabilă a incendiului. Ei spun însă că deocamdată se iau în calcul toate ipotezele şi este nevoie de timp pentru a se stabili exact de la ce a pornit focul. Autorităţile au împrejmuit zona în care se află clădirea afectată de flăcări, pentru a preîntâmpina alte accidente. În paralel, poliţiştii cercetează cazul şi urmează să se stabilească cine se face vinovat de ucidere din culpă.12
Pagina a fost generata in 0.236 secunde