Țarcurile pentru câini din Parcul Tăbăcărie au fost vandalizate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Țarcurile pentru câini din Parcul Tăbăcărie au fost vandalizate!
Administrație 12 August 2019 / 08:54 1768 accesări 6 comentarii

Doar o săptămână a trecut de când Primăria Municipiului Constanța a deschis cele două spații generoase, dedicate câinilor, din Parcul Tăbăcărie, până când câteva garduri au fost rupte, tăiate și puse la pamânt.

Stăpânii de animale, obișnuiți ai parcului, sunt revoltați. Nu înțeleg de ce ar face cineva asta și speră ca vinovații să fie prinși și pedepsiți.

Primăria va repara aceste garduri și va depune plângere pentru ca cei care au făcut asta să plătească, dar solicită ajutorul publicului latg pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete. „Este important să reacționăm atunci când observăm în jurul nostru persoane certate cu bunul simț, fără pic de respect, care din teribilism sau rea-voință distrug bunurile noastre, ale tuturor. Le mulțumim constănțenilor care ne trimit sesizări, poze și mesaje cu fapte antisociale săvârșite pe domeniul public și vă rugăm să apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!“, transmitreprezentanții Primăriei.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2178 secunde