Târg de Crăciun cu patinoar, în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Parcul Regina Maria Târg de Crăciun cu patinoar, în Constanța
Social, Administrație 21 Noiembrie 2019 / 18:46 2263 accesări 4 comentarii

Parcul Regina Maria, din zona Casei de Cultură a Sindicatelor va găzdui unul din târgurile de Crăciun ale Constanței.

Patinoar modern, căsuțe de lemn cu produse tradiționale de sezon și multă turtă dulce. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului Sărbătorilor de Iarnă. Zilele acestea se lucrează la amenajarea patinoarului, la amplasarea căsuțelor și a decorurilor de iarnă. O noutate a acestui eveniment o constituie prezența pe gheață a unui delfin și a unui pinguin, figurine ajutătoare ce îi vor sprijini pe cei mai puțin inițiați în tainele patinajului. Organizatorii pun la dispoziție și patine pentru închiriat.

Loading...

4 comentarii

Ct 20:50:23 / 21 Noiembrie 2019
o rusine...

nu avem un patinoar in oras resedinta de judet si nu orice oras ci unul din cele mai bogate ale tarii! nu se poate trage un paradarat de la constructia unui patinoar dle primar, sau dat fiind faptul ca este folosit in special de copii, deci persoane fara drept de vot, primarul nu este interesat de ei...ehe, daca ar folosi patinoarul tiganii si pensioanarii....aveam cel mai mai mare si mai modern patinoar din tara !

cetatean_casa de cultura 09:37:39 / 22 Noiembrie 2019
istorie versus fagadau

Se pare ca istoria pierde in fata chiciului din ce in ce mai mult.Dupa Piata Ovidiu, acum urmeaza si monumentul de la Casa de cultura. Imaginati-va vata/bat, porumb fiert (in decembrie?!), floricele, mar pe bat, acadele .....s.a.m.d. langa locul la care se depun de obicei coroane de flori?!BRAVO d-le fagadau, MANELIST SADEA !!!

laur 10:11:08 / 22 Noiembrie 2019
Targ de Craciun

ca in fiecare an, o mizerie. Anul trecut a fost deschis 2 zile, dupa care l-au inchis. O batjocura, o mizerie. Rusine fagadau, anul viitor te trimitem la groapa de gunoi.

Constantean 18:37:33 / 25 Noiembrie 2019
Targ de Craciun

Chiar nu sunteti in stare(Primaria) sa organizati un Targ de Craciun????? Si sa dureze!!!!! Cum Sibiu, Brasov,Cluj si alte orase mari din tara pot????? RUSINE.....Chiar nu poate cineva din Primarie(o minte luminata) sa gaseasca o locatie frumoasa si......sa si dureze?????

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1893 secunde