Târg educațional în Constanța și alte patru orașe din județ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Târg educațional în Constanța și alte patru orașe din județ
Educație 11 Aprilie 2019 / 12:55 1696 accesări 0 comentarii

Vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 11.00, oferta educaţională a anului şcolar 2019 - 2020 va fi prezentată sub sloganul „Alege EDUCAȚIA! Este calea către viitorul tău”, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Instituția Prefectului - Județul Constanța, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, universităţile constănțene și alţi parteneri educaţionali.

Târgul ofertelor educaţionale este adresat elevilor din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a, părinţilor acestora, precum şi elevilor de liceu interesaţi de traseul educaţional şi de formarea profesională.

Instituţiile de învăţământ îşi vor expune oferta atât la Pavilionul Expoziţional Constanţa, cât şi în alte patru centre și unități școlare din judeţul Constanţa - Medgidia (Casa de Cultură "I.N. Roman"), Mangalia (Liceul Teoretic "Callatis"), Cobadin (Căminul Cultural) și Cernavodă.

Ofertele educaţionale din învăţământul liceal teoretic, vocațional sau tehnologic, alături de oferta unităților cu învățământ profesional dual pot fi vizionate în intervalul orar 11.00-18.00. La ora 12.00, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, Sebastian Metz, și inspectorul școlar general, prof. Zoia-Gabriela Bucovală, vor semna acordul de parteneriat dintre Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prin care învățământul profesional și dual va constitui o alternativă viabilă pentru piața muncii. Obiectul acestui parteneriat îl reprezintă măsurile de colaborare și de sprijin reciproc pentru educarea și informarea publicului cu privire la învățământul profesional și dual.

Deschiderea oficială de la ora 11.00 va avea loc în prezenţa autorităţilor locale, a partenerilor educaționali și a reprezentanţilor mediului de afaceri. Pe parcursul zilei, sunt așteptați peste 7 000 de elevi, alături de părinți sau alte persoane interesate, iar CJRAE Constanța va împărți, și de această dată, chestionare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Hai la UMC!
Hai la UMC! 295 accesări
Pagina a fost generata in 0.2062 secunde