Târgul de Artă și Antichitatăți „Art & Craft Constanța Revival" începe vineri în în Piața Ovidiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Târgul de Artă și Antichitatăți „Art & Craft Constanța Revival" începe vineri în în Piața Ovidiu

Eveniment 30 Iunie 2022 / 09:27 664 accesări
Vineri, 1 Iulie, ora 10:00, va începe cea de a VII -a ediție a Târgului de Artă și Antichitatăți „Art & Craft Constanța Revival", evenimentul urmând a se desfășura până în 28 august, în Piața Ovidiu (pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie) din Constanța.


Sub sloganul " Veni Vidi Amavi ! ", într-un decor cu parfum de epocă, la târg vor participa expozanți din domeniul art & craft, alături de colecționari și vânzători de antichități, obiecte de colecție, bijuterii de epocă, bijuterii vintage și bijuterii de autor, cartofilie, numismatică, medalistică, viniluri, antichități țărănești și obiecte rustice, obiecte vechi decorative, suveniruri estivale, dar și artiști handmade, talentați creatori de lucrări originale.

În cadrul acestei noi ediții, organizatorul ArtAntik Gallery oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la ateliere educativ-recreative gratuite, de inițiere în artele plastice, acestea fiind destinate atât copiilor cât și adulților.Astfel, în fiecare zi din perioada 1 iulie - 28 august, două dintre standuri vor găzdui numeroase activități.
Câteva dintre atelierele ce vor avea loc în primele zile ale evenimentului :
  • Atelierul de pictură pe lemn cu artistul plastic Mariana Scridon de la Colour World -Constanța
  • Ateliere de grafică pentru copii, cu echipa DaVIncino
  • Atelierul pentru copii " Ghicitoarea dansatoare " susținut de voluntarii Giulia Crăciun, Albu Teodora și Mirea Andreea , elevi ai Liceului Teoretic " Decebal "
  • Atelierul de pictură " Peisaj marin " cu artistul vizual Magda Radu
  • Atelierul de ceramică și modelaj zoomorf pentru copii , cu profesorul Radu Fulga de la Palatul Copiilor din Constanța
  • Atelierul de creație pentru copii " Păpuși din clești " sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea
  • Atelierul " Animale vorbărețe ", sub îndrumarea artistului plastic Sonia Peltea
Programul atelierelor va putea fi urmărit pe pagina facebook Constanța Revival, înscrierile fiind preluate telefonic / whatsapp la numărul 0722828121.
Evenimentul a beneficiat de sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, care a oferit cu titlu gratuit posibilitatea amplasării celor două standuri destinate atelierelor.
Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 - 22.00.


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1484 secunde