Târgul de carte „Gaudeamus" vine însoțit de spectacole artistice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Piațeta Perla din stațiunea Mamaia Târgul de carte „Gaudeamus" vine însoțit de spectacole artistice
Cultură, Divertisment 18 Iulie 2019 / 11:39 1892 accesări 0 comentarii
sursa foto: radioconstanta.ro

sursa foto: radioconstanta.ro

Târgul de carte „Gaudeamus" se pregătește să ia startul în mai puțin de două săptămâni. Aflat la cea de-a șasea ediție, târgul de carte „Gaudeamus", organizat de Radio Constanța, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, vă invită la un regal de carte și spectacole artistice. Organizatorii promit recitaluri ale unor interpreți îndrăgiți de muzică ușoară și populară, „cinci zile de distracție și cultură la care trebuie să participați“.

Târgul se desfășoară în perioada 01-05 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, iar spectacolele încep în fiecare seară de la ora 19:00. Printre artiștii care vor evolua pe scena din Piațeta Perla se numără Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioaie, Sorin Banciu sau Maria Panov. „Vor fi și dansuri de societate, dansuri moderne, dansuri țigănești și tot felul de surprize“, mai anunță organizatorii, într-un comunicat de presă.

Târgul își așteaptă vizitatorii și cu o tombolă la care marele premiu este un zbor de 30 de minute deasupra litoralului, la bordul unui avion de mici dimensiuni.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1732 secunde