Tăriceanu: De ce proiectul nostru de țară a fost inaugurat de Ziua Americii?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tăriceanu: De ce proiectul nostru de țară a fost inaugurat de Ziua Americii?
Politică 08 Iulie 2016 / 13:10 1016 accesări 3 comentarii

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, referitor la afirmaţiile lui Călin Popescu Tăriceanu pe tema consultărilor de la Cotroceni, că să propagi minciuni despre o discuţie la care nu ai participat înseamnă să nu ai respect pentru funcţia ta şi că aliaţii te dezinformează. "Domnul Tăriceanu a fost invitat de Președintele României la consultările pe tema unui proiect de țară, dar a declinat invitația. Să ocupi a doua funcție în stat și să propagi minciuni despre o discuție la care n-ai participat, înseamnă să ai zero respect pentru instituțiile statului și pentru funcția ta. Mai poate însemna că aliații și colegii te dezinformează sau că nu ai încredere în ce îți transmit, ceea ce poate fi fatal într-un parteneriat politic. Domnii Liviu Dragnea și Daniel Constantin ce au de spus?", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, pe Facebook.

Gorghiu a afirmat că obiectivele şi concluziile consultărilor de la Cotroceni au fost transparente, "mai puțin pentru cei care suferă de scenarită". "Revenind la lucruri cu adevărat importante, la Cotroceni nu s-a făcut politică de partid, ci politica statului român. A fost o discuție bună, care poate să fie punctul de pornire pentru un viitor proiect de țară. Și obiectivele întâlnirii, și concluziile au fost absolut transparente - mai puțin pentru cei care suferă de scenarită", a mai spus copreşedintele PNL.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că președintele Klaus Iohannis s-a folosit de consultările de la Cotroceni drept pretext pentru formarea unui guvern de uniune națională constituit din PSD și PNL.''Inaugurarea oficială a planului de forță a început luni, 4 iulie, când liderii partidelor parlamentare au fost invitați la Cotroceni pentru consultări pe teme de politică externă, care s-au dovedit a fi în realitate pretextul în spatele căruia președintele Iohannis a propus ca, după alegeri, România să fie condusă de un guvern de uniune națională constituit din PSD și PNL, pe baza unui nou proiect de țară adoptat la Cotroceni sub înaltul său patronaj'', afirmă Tăriceanu.Pagina a fost generata in 0.1742 secunde