Tatăl lui Salah Abdeslam speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tatăl lui Salah Abdeslam speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei
10 Aprilie 2016 / 13:25 264 accesări 0 comentarii
Salah Abdeslam

Salah Abdeslam

Tatăl lui Salah Abdeslam, suspectul-cheie în atentatele din noiembrie de la Paris, speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei, potrivit unui interviu publicat duminică de Europe 1, relatează Le Figaro.

Intervievat la ieşirea din închisoarea din oraşul belgian Bruges, unde este încarcerat fiul său, bărbatul în vârstă de 67 de ani a spus că speră că fiul lui va vorbi în faţa instanţei.

"Va fi judecat", "aşa este dreptatea", "cel care a făcut ceva rău, trebuie să plătească", a declarat el. "Sper că toată lumea va vorbi", a adăugat tatăl lui Abdeslam. Nu ştiu cum de copiii au intrat în asemenea escrocherii, "chiar nu înţeleg ce este în capul lor", a precizat acesta.

După arestarea lui Abdeslam pe 18 martie la Bruxelles, unul dintre amicii acestuia, suspectat că a participat la atentatele de la Paris şi Bruxelles, a fost de asemenea, arestat vineri.

Tatăl lui Salah Abdeslam a spus că nu iese aproape deloc din casă având în vedere situaţia acuală, repetând că este "trist".

"Sunt în Belgia de 40 de ani, eram fericiţi, eram bine, ieşeam, râdeam, acum nici măcar nu mai putem ieşi din casă", a mai spus acesta.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 8.3382 secunde