Te-ai debranșat de la instalația de încălzire centralizată? Poliția e cu ochii pe tine!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Te-ai debranșat de la instalația de încălzire centralizată? Poliția e cu ochii pe tine!
Social 21 Februarie 2018 / 16:09 2167 accesări 2 comentarii

Polițiștii locali din Constanța au verificat mai multe persoane privind respectarea modului de întreținere a clădirilor, deconectarea de la instalația de încălzire centralizată, igienizarea terenurilor precum și pentru staționarea vehiculelor pe spațile verzi sau cu această destinație. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 20 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.100 lei. Cinci persoane au fost sancționate contravențional pentru deconectarea de la instalația de încălzire centralizată a consumatorului fără a deține aviz favorabil eliberat de instituția abilitată, trei persoane fizice au fost amendate contravențional cu 400 de lei fiecare, pentru staționare pe spațiul verde sau cu această destinație și o persoană juridică a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei pentru neigienizarea terenului proprietate privată. În ceea ce privește respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construire, pentru cinci persoane juridice, polițiștii locali au dispus măsurile complementare de: oprire a lucrărilor de la comunicarea procesului verbal, obținerea autorizației de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar desființarea lucrărilor executate nelegal. Șase persoane au fost sancționate contravențional cu suma de 400 lei fiecare pentru neîntreținerea clădirii deținute și a fost dispusă măsura complementară de conservare a imobilului în termen de 30 de zile de la comunicare.

Loading...

2 comentarii

Constantin 16:43:56 / 21 Februarie 2018
Radet

Daaaa ..hai ca au rezolvat problema..bravo mache..las ' ca merge asa nu trebuie modernizat nimic...vezi poate aduci tot din turcia autobuze..

Geo 09:16:06 / 22 Februarie 2018
Soluție

Soluția este instanța de judecată. Totul este un abuz. Deci

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1906 secunde