Teancuri de bani. Grămezi de droguri. Imagini ca în filme în casa unui traficant

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Teancuri de bani. Grămezi de droguri. Imagini ca în filme din casa unui traficant de droguri

Justiție 13 Noiembrie 2020 / 09:00 3457 accesări

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Foto: DIICOT

Milioane de lei erau ascunși în cutii de pantofi, valize și chiar, la propriu, la saltea, bărbatul având și o mașină de numărat bani pentru a ține socoteala încasărilor.
Suspectul a fost prins în flagrant delict pe raza orasului Otopeni, în timp ce mergea la o livrare cu 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 grame cannabis şi 15 grame hașiș.

Procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO București au desfășurat activităţi procedurale în cadrul operațiunii “THE FLAG”, probând activitatea infracționala a unuia dintre cei mai importanţi dealeri de droguri de risc şi de mare risc care distribuia în zonele exclusiviste ale municipiului Bucureşti.

Asupra inculpatului s-au găsit și ridicat și sumele de 12.728 lei și 300 leva despre care se dețin date că provin din traficul de droguri.
În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului situată pe raza oraşului Otopeni a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 17 de cannabis, 3928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei și 4070 euro despre care se dețin date că provin din traficul de droguri.
Suma de bani totală indisponibilizată şi cu privire la care există indicia că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei.

La data de 11.11.2020 Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.12
Pagina a fost generata in 0.1911 secunde