Teatru și muzică marca Puric, Chilian și Stroe, la „Caruselul Cooltural“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Teatru și muzică marca Puric, Chilian și Stroe, la „Caruselul Cooltural“

Cultură 19 Iulie 2016 / 17:15 1140 accesări

„Fluturi şi oameni“ este un spectacol „gândit special pentru copiii neastâmpăraţi sau pentru adulţii care nu şi-au uitat sufletul de copil”

„Fluturi şi oameni“ este un spectacol „gândit special pentru copiii neastâmpăraţi sau pentru adulţii care nu şi-au uitat sufletul de copil”

Peste 15.000 de constănţeni şi turişti au urmărit în Piaţeta Cazino din Mamaia, timp de trei seri, în perioada 15 - 17 iulie, spectacolele și concertele cu care a debutat Festivalul Verii 2016 - „Carusel Cooltural”. Ei s-au bucurat să fie contemporani cu Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Adrian Naidin, Tudor Chirilă și Vama, Ştefan Bănică şi band-ul său, Gaşca Zurli şi trupa Marfar.

„OCOLUL PĂMÂNTULUI ÎN 80 DE... MINUTE“

Pentru weekend-ul care bate la ușă, organizatorii propun „un experiment, o întoarcere către suflet şi originile emoţiei, către muzica cultă a lumii”, interpretată de profesionişti din toate colţurile ţării. „Dacă nu aţi avut niciodată ocazia să ascultaţi un concert simfonic live, cu cei mai buni muzicieni din România, acum este momentul să o faceţi. Experienţa este de neuitat!”, spun organizatorii. Cei prezenți în Piațeta Cazino se vor convinge, vineri, de la ora 20.00, urmărind „Ocolul Pământului în 80 de... minute“, susținut de cei mai buni profesionişti din Orchestra Naţională Radio Bucureşti, Opera Naţională Bucureşti, Teatrul Naţional de Operă şi Balet Constanţa, filarmonicile din Cluj, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Râmnicu Vâlcea şi Teatrul Muzical din Galaţi.

„FLUTURI ŞI OAMENI“ ȘI... FLORIN CHILIAN

Sâmbătă, 23 iulie, pe scena din Piaţeta Cazino va urca Compania Passe-Partout - Dan Puric, cu... „Fluturi şi oameni“, un spectacol „gândit special pentru copiii neastâmpăraţi sau pentru adulţii care nu şi-au uitat sufletul de copil”. Seara se va încheia cu un recital susținut de Florin Chilian.

„DRUMUL MĂTĂSII” ȘI JAZZ CU CORNELIU STROE

Duminică, 24 iulie, Compania Passe-Partout - Dan Puric revine invitând publicul să pășească pe „Drumul mătăsii“, urmărind primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal şi dans din România. Din distribuţie fac parte campioni naţionali şi laureaţi ai competiţiilor internaţionale de Wushu - atât sportivi, cât şi actori.

„Şi pentru că mixul cooltural este tag-ul Festivalului Verii, după o experienţă atât de energică precum cea propusă de compania lui Dan Puric, invitaţia la senzaţii tari este continuată de Corneliu Stroe & Band. Acest adevărat titan al jazz-ului european propune publicului un regal de World Music, plecând de la piese tradiţionale româneşti reinterpretate, dar şi de la teme clasice de jazz”, mai spun organizatorii.

Festivalul Verii 2016 - „Carusel Cooltural” este un eveniment oferit de asociația culturală „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului” și susţinut de Primăria Municipiului Constanţa. El se va desfăşura în fiecare weekend (în anumite săptămâni şi joi), în Piaţeta Cazino din Mamaia, până pe 4 septembrie, de la ora 20.00. Intrarea este liberă!

Citește și:

Mamaia a reîntinerit: se dă în „Caruselul Cooltural”!

„Caruselul Cooltural” se învârte la Mamaia. Declarații în exclusivitate de la Caramitru și Mălăele

Senzații tari la Mamaia cu Mălăele și Caramitru în „Caruselul Cooltural“12
Pagina a fost generata in 0.2001 secunde