Teatrul Elisabeta din București este pe litoral pentru a-ți oferi seri perfecte de vineri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fă din vacanța ta o comedie! Teatrul Elisabeta din București este pe litoral pentru a-ți oferi seri perfecte de vineri
Divertisment 31 Iulie 2019 / 16:47 497 accesări 0 comentarii

Teatrul Elisabeta din București vine special pentru tine cu spectacole de comedie la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Pe 2 august, te așteaptă actori celebri în comedia fenomen „Boeing Boeing“

Vor fi momente haioase pentru spectatorii care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bunădispoziție la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Cea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta din București, “Boeing Boeing”, care de la premieră și până în prezent a fost vizionată de peste 60 000 de spectatori, aterizează pe litoral vineri, 2 august, de la ora 20:30, cu actorii Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, AncaDinicu, Iulian Bălan. În piesa de teatru veți face cunoștință cu un arhitect care are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă! Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap, iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească exact în casa arhitectului.Continuarea este savuroasă, așa că nu o ratați!

Răcorește-te în vacanță cu comedii celebre, iar Teatrul Elisabeta te trimite la Eden Grand Resort din Predeal!

Fiecare piesă de teatru este însoțită de o tombolă cu un premiu răcoros - o minivacanță la munte. La finalul reprezentațiilor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți.

Teatrul Elisabeta din București acordă reducere pentru copiii sub cinci ani care au accesul gratuit fără alocare de loc, iar copiii între 5 și 10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului!

Teatrul Elisabeta din București aduce spectacole în aer liber la Jupiter!

Totul se va desfășura în briza mării, la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter. Biletele sunt disponibile atât la casieria Teatrului Elisabeta de la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter, de marți până vineri inclusiv, între orele 11:00 și 20:00, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2013 secunde