Teatrul Elisabeta revine pe litoral cu două comedii-fenomen

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Teatrul Elisabeta revine pe litoral cu două comedii-fenomen
Cultură 14 Iulie 2019 / 15:17 302 accesări 0 comentarii

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vară din Jupiter pentru a doua stagiune estivală cu două comedii-fenomen - “Boeing Boeing” și “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Acestea vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună-dispoziție. De la premieră și până în prezent, cele două bijuterii ale Teatrului Elisabeta s-au jucat doar cu casa închisă!

Răcorește-te în vacanță cu comedii spumoase iar Eden Grand Resort te trimite la Predeal!

Cea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, care de la premieră și până în prezent a fost vizionată de peste 60.000 de spectatori, va ateriza pe litoral în datele de 19 iulie, ora 20:30 (cu Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Iulian Bălan), respectiv 2 august, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan). Un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă! Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap - iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească în casa arhitectului.

Excepționala comedie “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” revine și ea pe litoral! La premiera acesteia, biletele s-au epuizat în mai puțin de 24 de ore, iar spectacolul a devenit un adevărat fenomen în randul iubitorilor de teatru. Pe litoral va putea fi văzut în datele de 26 iulie, ora 20:30 (cu Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea și Marcelo Cobzariu), respectiv 9 august, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu). Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un weekend întreg, așa că el își invită amanta în casa lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta… vine! Identitațile se schimbă, problemele amoroase se înmulțesc și totul se dă peste cap! Iar spectatorii vor avea parte de o porție sănătoasă de hohote de râs.

Teatrul Elisabeta a pregătit și o surpriză pentru publicul său: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți.Copiii sub 5 ani au acces gratuit fara acordare de loc, iar copiii între 5 și10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului! Programul casei de bilete a Teatrului Elisabeta va fi de marți până vineri inclusiv, între 11:00 și 20:00, în perioada 16 iulie - 9 august.Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Jupiter. Biletele sunt disponibile atât la Teatrul de Vară, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2042 secunde