Teatrul Național ”Oleg Danovski” este prezent la Festivalul Internațional de Operă “Opera Nights”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Teatrul Național ”Oleg Danovski” este prezent la Festivalul Internațional de Operă “Opera Nights”

Cultură 25 Iulie 2022 / 14:29 1508 accesări

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” este prezent în perioada 28-31 iulie 2022 la Festivalul Internațional de Operă “Opera Nights”, organizat de Consiliul Județean Hunedoara.

Unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale organizate de Consiliul Județean Hunedoara revine în acest an cu o ediție cu totul specială! Patru spectacole de înaltă ținută vor fi organizate în trei localități ale județului, în locații speciale, oferind astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de operă să asiste la punerea în scenă a unor capodopere ale culturii.

În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să reîntâlnească nume de referință din muzica clasică și de operă din țară și străinătate. Ansamblul orchestră-balet-cor al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, condus de dirijori din Tokyo, București și Constanța va acompania soliștii din Tokyo, București, Brașov și Constanța. Directoarea artistică a festivalului este soprana Daniela Vlădescu.

Evenimentul este organizat cu sprijinul instituțiilor culturale din subordinea Consiliului Județean Hunedoara.


Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

Spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Operă “Opera Nights” se vor desfășura în localitățile Deva, Hunedoara și Petroșani după următorul program:

28 iulie 2022 – ora 20.00 „Ştiri recomandate

12