Tecău și Rojer, în semifinale la Winston-Salem

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Tecău și Rojer, în semifinale la Winston-Salem
Sport 24 August 2017 / 16:06 253 accesări 0 comentarii
Horia Tecău și Jean Julien-Rojer vor lupta pentru calificarea în ultimul act al turneului din Carolina de Nord (sursa foto: Facebook)

Horia Tecău și Jean Julien-Rojer vor lupta pentru calificarea în ultimul act al turneului din Carolina de Nord (sursa foto: Facebook)

Tenismanul constănţean Horia Tecău şi olandezul Jean Julien-Rojer, favoriţi numărul 2, s-au calificat în semifinalele turneului ATP de la Winston-Salem (Carolina de Nord), dotat cu premii în valoare totală de 664.825 dolari. În sferturile de finală, Tecău și Rojer au eliminat perechea Marcus Daniell (Noua Zeelandă) / Nicholas Monroe (SUA), cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră de joc. Pentru prezența în semifinale, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un cec în valoare de 10.440 de dolari și 90 de puncte ATP. În penultimul act, Tecău și Rojer vor înfrunta în noaptea de joi spre vineri dublul format din Brian Baker (SUA) și Nikola Mektic (Croaţia), cap de serie numărul 4.

ÎNFRÂNGERI PENTRU ANA BOGDAN ȘI OLARU LA NEW HAVEN

În turul secund al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii în valoare totală de 710.900 dolari, Ana Bogdan, locul 127 WTA, a pierdut întâlnirea cu tenismena belgiană Kirsten Flipkens, locul 76 WTA, jucătoare venită din calificări, scor 1-6, 6-7 (1/7). Ana Bogdan va primi un cec în valoare de 10.690 dolari și 80 de puncte WTA. Și la dublu, în sferturile de finală de la Connecticut Open, Raluca Olaru și Olga Savchuk (Ucraina) au cedat în duelul cu perechea Gabriela Dabrowski (Canada) / Yifan Xu (China), cap de serie numărul 4, scor 6-7 (3/7), 3-6. Pentru prezența în sferturi, Olaru și Savchuk vor primi un cec în valoare de 6.165 dolari şi 100 de puncte WTA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1697 secunde